Joguines… per passar millor l’estiu.

Es l’estiu temps de relax, de descans, de provar coses noves, de viatjar, de deixar-se endur… i de tenir millor sexe! Avui us proposem un seguit de joguines que poden fer del vostre estiu una temporada encara més simpàtica, alegre i feliç. Llegiu les característiques de les següents joguines i i com combinar-les a l’estiu. Seran bones companyes de viatge!

TOK: és una senzilla, accessible, discreta, funcional i segura joguina… I moníssima. Serveix per estimular el clítoris de manera eficaç i també per fer massatges allà on calgui per tota la geografia humana. És un dels artefactes més venuts d’amantis i una aposta segura, compri qui la compri. I ara ve el millor: és sumergible!

Així que és un company encantador per anar de viatje (és hipermini, fins hi tot el podeu portar a la bossa de mà) i per passejar-se per les dutxes, piscines, mars i llacs d’arreu del món…

Boles tailandeses Black Line: podeu anar-vos-en de vacances a països llunyans i exòtics com Tailàndia o us podeu dedicar a recòrrer llocs inusuals del vostre cos, com és l’anus. Si et ve de gust donar un pas més i adentrar-te al plaer anal, una bona manera de començar són les boles tailandeses. Aquestes, de suau silicona, són deu boles encadenades, de menor a major tamany, que dilaten la zona posterior delicadament, sense dolor i al ritme que un necessita. A més, el fet que a l’estiu vingui de gust una dutxeta a qualsevol hora, facilita que estiguem sempre a punt i nets per a una bona pràctica anal.

Oli estimulant de Cannabis Oh! Holy Mari: potser pensaràs que recomanem aquest oli perquè té un efecte relaxant… com porta cànnabis… Doncs no! A l’inversa! Aquest oli és un potent estimulant que conté oli de llavor de cànnabis sativa. És un estimulador potent, intens i de llarga duració. Ideal per als jocs més bèsties, intensos i salvatges de l’estiu. En una paraula: explosiu.

Mini tanga Flirty: i si l’estiu fa pujar molt i molt i massa les temperatures… No patiu! Arriba la llenceria més fina, com aquesta, formada per una doble tira de cintura i un mini triangle que pots situar per tapar el mont de venus, o més amunt, deixant al descobert tots els orificis del plaer… Una llenceria que no només és sexy i insinuant, sinó que també pot servir de joguina: prova a jugar amb ella: tira del tanga i frega’t amunt i avall, amunt i avall…

Per Marta Molas d’amantis Gràcia.