Joana Gomila, Socarrel i La Marta Rius cites del Tradicionàrius d’aquest febrer de 2020

El Tradicionàrius Festival Folk Internacional segueix aquest mes de febrer la seva programació d’aquesta edició del 2020. Enguany se celebra la 7a edició de Les Vespres dels dimecres i per aquest dimecres que ve 26 de febrer es comptarà amb Marcel Casellas i els músics convidats Magí Canyelles (tenora) i David Ferré (acordió cromàtic), serà a les 21.30 hores al Bar del C.A.T. amb entrada lliure.

El dijous 27 de febrer a les 21.30 hores al C.A.T. podrem gaudir de la música de Joana Gomila que ens presentarà el seu nou treball, «Paradís», on Gomila parteix d’un nou format a duo amb Laia Vallès. Amb un so cada cop més expansiu i transgressor (teclats, sintetitzadors, samplers) aprofundeixen en l’esperit de recerca i experimentació que va donar impuls al seu debut, i a la vegada n’eixamplen el llenguatge sonor incorporant cançons de composició pròpia, doblant-ne l’ambició i llençant-se de cap a l’aventura.

El Festival Tradicionàrius aposta, un any més, per la fusió de la música d’arrel i la dansa contemporània amb l’espectacle «Socarrel» de Roberto Olivan, Magí Serra, Vox Bigerri i Laurent Delforge. Un espectacle que mescla quatre universos: moviment, polifonia tradicional, electrònica i arts plàstiques, el podreu veure divendres 28 de febrer a les 22.00 hores al C.A.T.

I el mateix dia a la mateixa hora també podreu descobrir si encara no la coneixeu a La Marta Rius amb la seva cançó d’autor on ens presentarà un nou treball titulat «Ànima salvatge», on es confirma la seva sensibilitat i la seva força en els directes, amb una posada a escena propera, fresca i amb el seu toc de mística rural. Recordeu que podeu consultar tota l’agenda de concerts, activitats del Tradicionàrius en aquesta web.