Joana Gomila i Lali Ayguadé presenten aquest dijous al Tradicionàrius l’espectacle «Sa mateixa»

Aquest dijous 7 de febrer de 2019 al Festival Tradicionàrius sonaran aires mallorquins amb la cantant i ballarina respectivament, Joana Gomila i Lali Ayguadé amb l’espectacle Sa Mateixa . Després d’estrenar l’espectacle al Festival És Dansa, la proposta de la cantant Joana Gomila i la ballarina Lali Ayguadé arriba al Festival Tradicionàrius com un dels espectacles més importants d’innovació i de tradició pels quals l’edició d’enguany està apostant.

Sa Mateixa, dos ballarins i tres músics han trobat un llenguatge comú que llegeix el passat per portar-lo cap al present. A través d’una fotografia familiar es dispara un recorregut cap a la tradició des de la contemporaneïtat. Amb sensibilitat, poesia i humor es dibuixen i desdibuixen les tonades i l’electrònica, la polca, la jota, el camp i la ciutat, el joc i el ritual, l’espontaneïtat de la vida i la presencia eterna dels ancestres. En aquest espectacle es recuperen i visionen folklore d’arrel balear i temes pop que inclouen des de gravacions d’àvies que interpreten antigues tonades, fins a cançons d’Antònia Font.

A dalt de  l’escenari, la dansa és interpretada per Lali Ayguadé i Magí Serra, amb la veu de Joana Gomila i la música de la Laia Vallès i Santi Careta.

Informació d’interès |
Espectacle música i dansa
Dijous 7 de febrer de 2019
21.30 h – CAT Centre Artesà Tradicionàrius
Taquilla: 12 € / Anticipada: 10 €
Entrades anticipades a www.entradium.com