Jaume Asens i David Fernàndez reflexionen sobre el 15 M a l’Escola de pensament del Teatre Lliure

Aquest dimarts 4 de maig de 2021 L’Escola de pensament del Teatre Lliure, organitza la seva primera taula rodona, titulada No ens representen, per abordar i reflexionar sobre el llegat del 15 M, ara que es compleixen deu anys de la seva celebració.

La taula rodona serà moderada per Marina Garcés i comptarà amb la participació de dos dels protagonistes d’aquella mobilització: el polític Jaume Asens, advocat de diversos dels condemnats pel Tribunal Suprem pel setge al Parlament de Catalunya derivat d’aquell moviment contestatari popular, i el periodista i activista social David Fernàndez.

En aquesta ocasió s’analitzaran les conseqüències i la vigència del 15 M, quan, en plena crisi econòmica i política, una onada de gent indignada va sortir als carrers, va ocupar places i va obrir un debat profund sobre la manera de fer i de funcionar de la nostra societat: sobre la injustícia i el repartiment desigual de la riquesa, sobre l’abús de poder… Una mobilització que va sacsejar la vida política i social del país durant la primavera del 2011.

La xerrada està programada dins de les activitats de l’Escola de pensament que es duen a terme al Lliure de Gràcia. La taula rodona «No ens representen«, tindrà lloc el el 4 de maig, a les 18.30 hores.