Ja pots trobar el número 13 d’estiu del TOT GRÀCIA als comerços de Gràcia

Aquest mes de juliol ha sortit al carrer el número 13 de la revista trimestral TOT GRÀCIA, corresponent al número d’estiu. En aquest exemplar hem seguit apostant per explicar històries personals i així donar més protagonisme als graciencs i gracienques. La primera entrevista de «Viure Gràcia» és per a Xavier Malet guanyador del concurs del Cartell de la Festa Major 2021, amb ell parlem del premi, del seu cartell i de la seva trajectòria com a dissenyador. També trobareu diverses recomanacions del comerç de Gràcia, entre elles comerços amb tradició al nostre barri com són el Forn Europa, la Pastisseria Carrió, el Bar Restaurant Las Euras o el restaurant Fukuoka Sushi Grill, per acabar conversant amb en Josep Maria Contel, l’historiador de Gràcia.

Mister Andreu és el responsable de donar vida i colors a la il·lustració de l'»Observatori il·lustrat» en aquesta ocasió un treball sobre el Mercat de la Llibertat. Encetem el Dossier central sota el títol «Comerç de Gràcia» on coneixem de primera mà tres propostes per potenciar el comerç gracienc al món digital com són les plataformes A Gràcia Ho trobes, Localbox i Gràcia Comerç.

Pel que fa a la secció «Mirades» coneixem una mica més a fons la història del Complex d’Habitatges Escorial amb l’article que ens ha escrit Jaume Brunet, i després descobrim dues sales de teatre de petit format com són la Badabadoc i l’Autèntica Teatre, totes dues a Gràcia.

A la secció de cultura Carles Batalla ens proposa un reportatge per conèixer de forma més íntima l’activista cultural i fundador de Tradicionàrius Jordi Fàbregas, com a petit homenatge a la seva trajectòria després que ens deixes ara fa uns mesos. Descobrim la proposta de Ginebra Raventós amb el seu poemari sonor, i finalment us proposem un article de com Gràcia va viure el rodatge de la pel·lícula «La plaça del Diamant» l’any 1981.

Com sempre podeu torbar el TOT GRÀCIA de forma gratuïta als comerços dels diferents barris de Gràcia, als mercats municipals, biblioteques, centres cívics i entitats culturals. Des d’aquí també aprofitem per donar les gràcies a tots els comerços i empreses que anunciant-se a les nostres pàgines han fet possible, la producció, edició, impressió i distribució d’aquest exemplar.