Ja pots trobar el Número 01 del TOT Gràcia al carrer.

totportadaA partir d’avui divendres 12 d’agost ja podeu trobar el primer número en paper del TOT Gràcia. L’edició en paper, és l’aposta per la diversificació de productes, esdevenint l’edició en paper un complement al diari digital del mateix nom, obert el passat any 2015. Així el TOT en paper veurà la llum aquest 2016, en dues ocasions, la primera aquest mes d’agost en motiu de la Festa Major de Gràcia i un segon número amb una edició especial TOT Nadal al mes de desembre per aquestes festes.

Primer número estiu 2016 |

Aquest primer número compta amb 40 pàgines dedicades a la informació local i comercial de Gràcia, amb una entrevista al regidor de districte Eloi Badia, a més del qüestionari de les 4 pinzellades a Jéssica Herra, com també una breu història dels Castellers de la Vila de Gràcia a la secció «Entitats». En aquest número també trobareu informació relacionada amb la festa major d’agost, així com dues entrevistes més, una a Roger Andreu responsable del disseny del cartell de la festa major d’enguany i una altra a Sergi del Pozo, responsable del disseny de la campanya «Respectem el Guarnit». A més a les darreres pàgines, expliquem la primera edició del concurs La Gran Panera de Nadal i com aquest desembre tindrem una segona edició per als nostres lectors i lectores.

On trobar-nos |

El TOT Gràcia és una publicació de distribució gratuïta, independent i local que es finança a través d’insercions publicitàries dels seus anunciants, que han fet possible treure aquest primer número. En aquesta ocasió la revista surt al carrer aquest mateix divendres, i es podrà trobar a diferents establiments de Gràcia, forns de pa, pastisseries, supermercats, perruqueries, sales de cinema, farmàcies, restaurants, gasolineres, biblioteques i mercats municipals.