Ja podeu trobar als comerços de Gràcia el número 12 del TOT GRÀCIA

Aquest mes de desembre de 2020 ha sortit d’impremta el número 12 del TOT GRÀCIA, revista trimestral de cultura, societat i comerç que edita el TOT GRÀCIA. Aquest número és especial després de mesos de trobar a faltar el contacte amb els lectors, clients i amics, i a més perquè estrenem nou disseny. D’entrada la fotografia de portada agafa tota la superfície incloent-hi el logotip del TOT. Com sempre el podeu trobar a més de 350 comerços entre ells forns de pa, fleques, bars, mercats municipals, farmàcies dels barris de La Vila de Gràcia, Grassot i Gràcia Nova, El Coll, La Salut i Vallcarca Els Penitents.

El Nou TOT GRÀCIA |

En aquest número estrenem un disseny molt més net, modern i alhora visual, hem introduït nous colors a les seccions, el blau per l’actualitat, el vermell per al comerç i el groc per a la cultura. A més estrenem seccions com «Viure Gràcia» on en cada número explicarem històries de graciencs i gracienques que treballen i viuen a Gràcia. També podreu gaudir de l'»Observatori il·lustrat» en què descobrirem elements arquitectònics dels diferents barris, en aquest primer número raspàssem breument la història del Campanar de Gràcia. A les pàgines de color rosa, hi trobarem el reportatge «Temps de Gràcia (Un any d’històries personals)» on diverses entrevistades ens expliquem com han viscut aquest any i els darrers mesos. Estrenem secció de comerç sota el nom de la nostra campanya «Tot Gràcia Compra A Gràcia» i pel que fa a la cultura recordem a dos graciencs de pes Joan Perucho i d’en Víctor Nubla que recentment ens va deixar.

Gràcies als comerços |

El TOT GRÀCIA és una revista i un digital totalment privat i des d’aquí volem donar les gràcies a tots els comerços i empreses que s’han anunciat i amb la seva aportació han fet possible poder imprimir i distribuir aquest número 12. El proper número del TOT GRÀCIA el 13 sortirà a principis de primavera. Si voleu promocionar el vostre comerç, ja podeu planificar amb nosaltres la vostra campanya publicitària.