Ja podeu trobar al vostre comerç el TOT Gràcia 08 EXTRA Tot Nadal 2018-2019

Aquest mes de desembre ja podeu trobar el número de nadal del TOT Gràcia, corresponent al número 08 amb l’Extra TOT Nadal. Un número farcit de continguts que podreu llegir a les seves quaranta-vuit pàgines. Al seu interior podreu llegir un article del Col·lectiu El Bou i la Mula sobre la seva tasca de difusió de la cultural pessebrística. A la secció «Comerç local, comerç com cal» us expliquem tot el procés de fabricació d’un producte de marca artesana, en aquest de la gracienca Pqno Handmade designs. Josep Maria Contel ens parla al «Reportatge» sobre el Pessebre creat a partir de clics i peces de la popular marca Playmobil que podrem visitar durant aquestes festes al Centre de Cultura Popular La Violeta de Gràcia.

L’Entrevista d’actualitat en aquest cas és per a Mariona Campos responsable del Jove Teatre Regina, parlem amb ella per explicar-nos com han estat els primers trenta anys d’aquesta aventura dedicada al teatre infantil i juvenil. Pel que fa al Comerç gracienc, visitem l’Associació de Comerciants Portal de la Llibertat, parlem amb l’Anna Aparici per descobrir el nou centre que Kumon ha obert a la Plaça Lesseps i la Mayte Sánchez del centre d’estètica vegana Végere se sotmet a les nostres 4 Pinzellades.

Estrenem secció de Gastronomia parlant de com els típics plats de Nadal, han anat evolucionant amb el pas dels anys i us oferim una recepta de temporada. A Cultura parlem amb Carles Pablos President del Centre Moral i Instructiu de Gràcia i Josefina Artés coordinadora dela actes del 150è aniversari de l’entitat. També parlem amb els responsables del C.A.T que enguany el centre compleix els vint-i-cinc anys de trajectòria. Sas ens ofereix una vegada més a Panoràmica un repàs dels films que han portat a Robin Hood a la pantalla gran, aprofitant l’estrena de la darrera aquest mes de desembre. I a Història descobrim qui és l’Home dels Nassos. Finalment fem una ruta per alguns dels edificis més singulars dels voltants de la plaça d’en Joànic.

TOT GRÀCIA I EL COMERÇ |

Com sempre us recordem que el TOT Gràcia es distribueix a 350 comerços de tot el Districte de Gràcia, a fleques, pastisseries, farmàcies, centres d’estètica, tendes d’alimentació, teatres, cinemes, centres cívics, biblioteques i mercats municipals. Per poder-ho fer comptem amb el suport dels nostres anunciants, que el TOT és un projecte 100% Gracienc, fet per Graciencs i per als Graciencs i totalment privat.

Si esteu interessats en promocionar o anunciar els vostres productes i serveis a les nostres pàgines o alhora a la revista i al web poseu-vos en contacte amb nosaltres a: publicitat@totgracia.com i per molt menys del que us penseu podreu ser-hi presents tot l’any, als 4 número que publiquem anualment, i ajudareu a tirar endavant un projecte comunicatiu 100% gracienc.