Ja podeu trobar al vostre comerç el número 11 del TOT GRÀCIA

Des de l’1 de desembre de 2019 ja podeu trobar a més de 350 comerços i també a les Biblioteques i Mercats Municipals així com a diversos Centres Cívics del Districte de Gràcia el número 11 de la revista TOT GRÀCIA corresponent al número d’hivern.

Aquest número el Mercat de La Llibertat és el protagonista de la nostra portada en motiu dels deu primers anys de la seva darrera remodelació, per això a la secció «Comerç local, comerç com cal» hi trobareu una entrevista a Maria Soler Bru de l’Associació de Venedors del Mercat de La Llibertat per fer balanç d’aquesta primera època.

Al reportatge central parlem de teatre i concretament del teatre amateur que es fa i es produeix a Gràcia. Parlem amb diversos responsables de les entitats teatrals gracienques i dels grups de teatre residents, del seu funcionament, del present i del futur. A l’entrevista central conversem amb la cantant nord-americana Chloe Phillips que ha triat Gràcia per viure i desenvolupar la seva carrera musical. Com sempre trobareu també a l’espai del comerç un reportatge sobre la Clínica Dental Health, l’entrevista als responsables de Masfer Decoracions i el qüestionari de les 4 pinzellades.

A cultura conversem amb els responsables i directors de l’obra «Els Pastorets» del Centre Moral i Instructiu de Gràcia i també conversem amb les responsables de Nanit Editorial amb seu a la plaça Lesseps, una editorial especialitzada a editar llibres de cançons de grups catalans. Com sempre també trobareu la secció de cultura «Panoràmica» i la d'»Història» i en aquest número estrenem la secció «Gràcia Solidària» on en cada número descobrirem dues ONG que amb la seva base a Gràcia treballen en projectes de desenvolupament a racons ben llunyans del nostre món.

Recordeu que podeu consultar en aquest enllaç la Guia de Distribuïdors Oficials del TOT GRÀCIA, i que gràcies als nostres anunciants i clients podem editar la revista i distribuir-la de forma totalment gratuïta.