Ja podeu trobar el TOT Gràcia 03 Primavera 2017 als comerços de Gràcia.

Des d’avui ja podeu trobar als comerços de Gràcia, el número 03 de la revista d’informació local i comercial TOT Gràcia, amb l’edició de primavera 2017. Un número de 40 pàgines on fem un especial èmfasi en el comerç de proximitat, parlant a l’espai de l’entrevista amb Manuel Rodriguez de la recent Federació Gràcia Comerç per explicar-nos perquè onze associacions de comerciants gracienques s’han unit per crear aquesta federació. En l’apartat de comerç podreu llegir un reportatge sobre la Travessera de Dalt, com a eix comercial del nord de Gràcia, ara que just acaben les obres de reforma de la via. Tornem a descobrir qui s’amaga darrere dels taulells de les botigues de Gràcia, amb una nova entrega de les 4 Pinzellades, en aquest cas de Rosa Maria San Nicolás, i parlem amb en Jordi Coscollola de la botiga d’embotits Antiga Casa Magí que fa poc que han obert al carrer Tordera núm30 de Gràcia. Estrenem la secció de cultura amb un reportatge i una entrevista a Joan Abellà qui ha estat l’encarregat de pilotar la remodelació de la Casa Vicens, un dels primers edificis en què hi va treballar un jove Gaudí, que obrirà les portes aquesta tardor.

El Taller d’Història de Gràcia Centre d’Estudis, s’estrena amb una secció al TOT, on fa una mirada enrere per descobrir els racons més íntims de la Casita Blanca, pel que fa a les entitats, coneixem una mica més la feina de l’associació Gats de Gràcia, i us invitem al fet que participeu en el concurs que ha posat en marxa el TOT i els Cinemes Texas, sortegen dues entrades dobles per veure la peli que més us agradi.

Podeu trobar el TOT a més de 150 comerços de Gràcia, Mercats Municipals. Biblioteques i als nostres distribuïdors oficials.

AMANTIS: Torrent de l’Olla 145
FIL D’OR: Gran de Gràcia 51
PORTA4: Església 4
CONECTA HOGAR: Travessera de Dalt 66-70
ANTIGA CASA MAGÍ: Tordera 30
SABES UNA COSA: Tordera 52
DULDI GRÀCIA: Plaça de la Revolució 16
CINEMES TEXAS: Bailèn 205
NIVELL CUINES: Travessera de Gràcia 254
NUT: Travessera de Gràcia 193

I als mercats municipals de Lesseps, l’Abaceria, i de la Llibertat, i a les biblioteques de Vila de Gràcia, Jaume Fuster i Vallcarca i els Penitents.