Ja podeu consultar el vostre col·legi electoral per al 14F

Finalment sembla que el 14 de frebre hi haurà eleccions per triar els diputats al Parlament de Catalunya. Per a poder-les dur a terme ja s’ha posat en marxa la maquinària per escollir els els ciutadans que composaràn les meses electorals, els col·legis, i el vot per correu.

D’entrada per a votar caldrà saber si les nostres dades s’ha  publicat al cens electoral. Per a poder-lo consultar necesitarem tenir la identificació digital o bé amb el nostre PIN electrònic o bé amb el IdCat Mòbil), o finalment  com a tercera opció podem demanar el nostre certificat digital a través d’aquest enllaç.

Per saber a quin col·legi cap desplaçar-se per a poder exercir el nostre vot, podem consultar-ho en aquest enllaç.  O bé trucar al telèfon 010, hem de recordar que en aquesta ocasió alguns dels col·legis electorals es poden instal·lar en espais pavellons o instal·lacions esportives a causa de les mesures de seguretat i d’higiene provocades per la Covid-19.

Per saber si formeu part d’una mesa electoral podreu saber-ho a través d’aquesta pàgina web. Si voleu votar per correu, heu de recordar que ho podeu fer sol·licitant-ne la documentació a les oficines de Correos només fins divendres 5 de febrer de 2021 o bé a través del certificat idCAT, el certificat digital o el DNI electrònic.