Ja es pot fer la reserva prèvia pels actes de la Festa Major de Gràcia 2021

Fotografia: Arxiu TOT GRÀCIA

Aquest any, tot i no haver-hi concurs de guarnits, els carrers de Gràcia es tornaran a omplir de colors, no serà pas com altres anys, però des de l’organització s’ha volgut donar una mica d’aire perquè l’essència de la festa hi sigui present. Tot i que hi haurà menys activitats que en les altres edicions, i serà de lliure circulació la visita pels 21 carrers guarnits, sí que a les activitats programades, s’haurà d’assistir amb cita prèvia.

Així doncs per gaudir de les activitats programades de la festa major, abans s’haurà d’haver-hi reservat de forma gratuïta una localitat, en aquest enllaç podeu veure la programació de tots els carrers i les comissions, i en aquest altre enllaç el programa de les activitats dels diferents espais de Joanic, Pi i Margall i carrer Bialèn.

A banda de demanar cita, es segueix recomanant l’ús de la mascareta, sent obligatòria en tots els actes de festa major, caldrà en tot moment guardar distància personal de seguretat establerta,  desfinfectar-se les mans amb gel hidroalcohòlic, i caldrà tant sols arribar a les activitats amb 15 minuts d’anticipació.