Ja és al carrer l’especial Número 10 d’estiu del TOT GRÀCIA

Aquests dies ja podeu trobar el número d’estiu del TOT Gràcia als comerços de Gràcia. En aquest cas amb un número molt especial, ja que celebrem que arribem als primers deu números i ho fem ampliant la revista de 48 a 64 pàgines. En aquesta edició ens hem de centrar a descobrir dues entitats que treballen en l’àmbit social a Gràcia com és l’Associació Catalana d’Integració i Desenvolupament Humà més coneguda com ACIDH, ja que quatre esportistes del seu equip de bàsquet femení són les protagonistes del pregó d’enguany de la Festa Major de Gràcia. Per altra banda descobrim a Gràcia Solidària un col·lectiu de gairebé una vintena d’ONG que des de Gràcia treballen arreu del món en projectes de desenvolupament humà.

A la secció «Comerç local, comerç com cal» parlem amb Miquel Àngel Alvarez de la Pastisseria Ideal amb motiu del centenari del negoci familiar, també descobrim l’Associació de Comerciants del Carrer Torrijos de Baix, i us oferim dues entrevistes més, una conversem amb els responsables de la Fundació Casa Ámbar, il’altre amb els de Ofisat Barcelona el servei Tècnic Oficial de Saunier Duval. El qüestionari de les 4 pinzellades és per a Nima Pujol professora de música de l’Escola de Música de Gràcia.

A la secció de Cultura us presentem un reportatge sobre els cursos vinents que ens oferirà el Centre Cívic La Sedeta a partir de setembre, uns cursos i tallers per descobrir la Barcelona. Sas a la seva secció de «Panoràmica» ens parla del proper llançament del film Joker i de la guerra entre les dues productores amb més producció en l’àmbit del còmic com son DC i Marvel. Josep Maria Contel en el seu article sobre història ens parla dels 40 anys de l’arribada de la democràcia a l’Ajuntament de Barcelona i la seva influència en la Festa Major de Gràcia.

TOT FESTA MAJOR 2019 |

I com cada estiu des de fa quatre anys, aquest número de la revista inclou el Suplement TOT FESTA MAJOR 19 amb una entrevista a Marina Sáez guanyadora del concurs de cartells de la Festa Major d’enguany, també us oferim la llista dels 24 carrers guarnits, conversem amb Marta Tudela i Teresa Farran de la Comissió de Festes del carrer de La Llibertat, descobrim com la Virra de Gràcia estarà present enguany a la festa amb una proposta col·leccionable i finalment us oferim contingut divers d’interès. Us recordem també que totes les novetats i programa d’actes els podeu seguir al nostre canal digital TOT FESTA MAJOR 19.

GRÀCIES ALS NOSTRES CLIENTS  |

Des d’aquí volem donar gràcies a totes les empreses que han cregut en nosaltres des del primer dia i van apostar per al nostre mitjà per a donar a conèixer els seus productes i serveis. El TOT Gràcia és un mitjà privat que viu i pot sortir al carrer, així com mantenir el digital gràcies a ells, sense la seva aposta avui no estaríem aquí. Per aquest motiu en l’edició en paper els hi donem les gràcies i esmentem totes les empreses que ens heu donat suport.