Ja és a la venda «L’etern efímer. Gràcia. 200 anys de festa», el llibre del Bicentenari de la Festa Major de Gràcia.

Aquesta setmana s’ha presentat a La Violeta de Gràcia divendres, octubre 27, 2017 – 09:24 «L’etern efímer. Gràcia. 200 anys de festa», el llibre de la commemoració del bicentenari de la Festa Major de Gràcia. El llibre és obra de l’antropòleg Josep Fornés i Garcia i de l’historiador Josep Maria Contel i Ruiz.

El llibre és una edició impulsada i editada pel Districte de Gràcia com a regal institucional i per contribuir al coneixement i estudi de la Festa Major en el marc del Bicentenari de la Festa Major. L’acte de presentació es va fer el passat 26 d’octubre a l’espai de La Violeta i va estar presidit pel regidor del districte, Eloi Badia i el president del Districte de Gràcia, Gerard Ardanuy, i per la presidenta de la fundació Festa Major, Carla Carbonell, i la presentació va anar a càrrec dels autors Josep Fornés i Josep Maria Contel.

El llibre vol ser un homenatge a totes les persones i veïns i veïnes que al llarg d’aquests 200 anys han anat configurant i escrivint la història de la festa major de Gràcia. La publicació es divideix en dues parts, una de més antropològica escrita per Josep Fornés, en què ens parla dels seus inicis i la segona part escrita per Josep Maria Contel, ens aporta material gràfic i ens fa una radiografia de com ha evolucionat la festa des de l’inici fins als nostres dies, amb anècdotes molt interessants.

Llibreries i espais on podeu comprar el llibre |

Sala Ciutat
Atzavara Grup
Cap i cua
Inbar
Casa Anita Llibres
Ona Llibres
Cal Poquet
Alibri Llibreria
Claret Llibres Distribució
Llibreria Garbí
Llibreria La Plom
Llibreria La Memòria
Llibreria Taifa
Llibreria Blanquerna (Madrid Ciutat).