IX Trobada d’il•lustradors de Gràcia el 23 d’abril.

trobada ilustradorsPer Sant Jordi a Gràcia podrem gaudir de la  IX trobada d’il·lustradors al Pla de Salmerón, hi seran presents figures de la il·lustració que signaran i dibuixaran els seus llibres. Serà al inici del carrer Gran de Gràcia on hi  participen il·lustradors de renom convidats que signaran i dibuixaran els seus llibres.

Aquesta és una iniciativa singular del Districte de Gràcia que neix com a projecte impulsat per la Llibreria Casa Anita, amb la voluntat de  fer visible, en el marc de la diada de Sant Jordi, una part essencial del món del llibre: la il·lustració i els seus creadors.

En aquesta edició els il·lustradors convidats són: Mónica Gutiérrez Serna, PetR Horácek, Einar Turkowski, Iban Barrenetxea, David Pintor, Mariona Cbassa, Rebeca Luciani, André Letria, Gustavo Roldán, Ignasi Blanch, Rocio Bonilla, Anna Llenas, Liliana Fortuny, Lemniscates.

L’horari de signatures serà pel  matí a partir de les 10 h i per la tarda a partir de les 17 h.

En el marc d’aquesta Trobada, divendres 22 d’abril tindrà lloc una taula rodona amb il·lustradors i representants del sector, a la sala d’actes de la seu del Districte de Gràcia, a les 18h de la tarda.

La Trobada i totes les activitats al seu entorn estan organitzades per la llibreria Casa Anita i Ediciones Ekaré, i compta amb el suport del Districte de Gràcia.