IX Edició de la Setmana de la dansa a Gràcia.

dansa

De dilluns 25 d’abril fins l’1 de maig se celebra la IXa setmana de la Dansa a Gràcia, amb 64 activitats per a tothom i la participació de 550 ballarins i 25 entitats.

Des de dilluns 25 fins a l’ 1 de Maig , les entitats, escoles, ballarins, coreògrafs, col·lectius independents i altres professionals relacionats amb la dansa ens ofereixen una mostra dels seus treballs, i també dels espais on treballen i ensenyen. Portes obertes amb 36 activitats, una esplèndida programació de 28 actuacions exteriors a les Places del Diamant, del Sol i de Lesseps que mostren com la dansa, en qualsevol de les seves modalitats.

Gràcia és el districte en el que conviuen més entitats, escoles, ballarins, coreògrafs, col·lectius independents i altres professionals relacionats amb la dansa a la ciutat. Enguany , participen 25 entitats o equipaments de Gràcia per commemorar aquesta setmana en el marc del Dia Internacional de la Dansa.

Programació |

El divendres 29 d’abril, a les set del vespre , la Sonia Lamburg Bonhome, Directora d’Àrea D’Espai de Dansa i Creació i professora de dansa llegirà el Manifest del Dia Internacional de la Dansa ,a la Plaça del Diamant. Aquest acte institucional de celebració del dia Internacional de la Dansa s’envolta de les següents actuacions:

17 h Artemisabcn Multiespai Artístic presenta Límits en Dansa contemporània amb L’Erica Tifatino i la Silvia García Hortigosa.

17.30 h Escola de Música Joan Llongueras ofereix Mou la música, això és rítmica! Adreçada a pares i fills de totes les edats.

18 h Company &company mostra Invitation a la danse del grup de formació de Dansa Clàssica del centre.

18.30 h Dansalut proposa Dansant l’home vitruvià , una peça basada en el concepte de l’ espai ballada per l’ equip de professionals del centre.

Desprès de la lectura del manifest a les 19.10 h l’ Orfeó Gracienc exhibeix un recull de danses tradicionals catalanes i de nova creació amb el grup infantil i juvenil del seu Esbart Dansaire i el seu Cos de Dansa.

19.40 h Tribalona Associació de Dansa Tribal de Barcelona descobrirà diferents coreografies de Tribal fusió, un estil de ball que fusiona la dansa oriental amb altres estils més moderns. 

Podeu trobar tota la informació sobre les activitats en aquest web.