Inscripcions obertes al 22è Concurs de Cartell de Sant Medir 2022

Fotografia: David Ramon

Un any més la Federació de Colles de Sant Medir torna a convocar el tradicional Concurs de Cartell de Sant Medir 2022. Així doncs el concurs està obert a tothom que hi vulgui participar de manera individual o col·lectiva presentant tantes obres originals i inèdites com es considerin per persona o col·lectiu, però cada obra presentada haurà de tenir un lema propi exclusiu. El format del cartell haurà de ser de 42 cm d’alt X 29,7 cm d’ample (Din-A3). Pel que fa a la tècnica és totalment lliure, ara bé per facilitar la feia als organitzadors el disseny haurà d’estar vectoritzat.

El cartell haurà d’incloure necessàriament el text: «Sant Medir, dolça festa. 3 de març de 2022». La presentació es farà a través del web de Sant Medir. Les obres es podran presentar des d’avui 22 de setembre fins al 17 de desembre de 2021.

El cartell guanyador |

L’obra guanyadora serà la icona de la Festa de Sant Medir durant tot l’any. Es veurà reproduïda en diversos formats i per tot arreu en les dates pròximes a la Festa. El nom de la persona guanyadora apareixerà imprès al cartell i des de les xarxes socials de l’entitat es farà difusió de l’obra i del nom. Apareixerà també tant en la premsa escrita com a digital, així com realitzarà entrevistes en diversos canals de comunicació.

El premi en metàl·lic és de 800 € per a un únic cartell guanyador, tot i que El jurat es reserva el dret de declarar el premi desert. Finalment el veredicte del concurs es farà públic el 9 de gener de 2022 a les 12:00 hores als Jardins Manuel Torrente al carrer de l’Alzina de Barcelona.