Inauguració de les obres de remodelació a l’Orfeó Gracienc.

Fotografia: Orfeó Gracienc.

El passat dissabte 5 de novembre va tenir lloc l’acte d’inauguració de les obres de remodelació efectuades a l’estatge de l’Orfeó Gracienc. Les activitats van començar a un quart de dotze del matí amb l’actuació a la porxada de l’edifici del Grup de clarinets de l’Escola de Música de l’Orfeó Gracienc. Tot seguit els infants de l’Escola Coral de l’Orfeó Gracienc, el cor infantil de l’OG “Coloraines”, van  interpretar diverses peces davant de tota la gent congregada a l’entrada de l’entitat.

A les 12 del migdia, a l’auditori de l’Orfeó Gracienc, s’inicià l’acte protocol·lari d’inauguració amb la presència de diverses autoritats: la consellera de la presidència, la Honorable Sra.  Neus Munté, el regidor del districte, Il·lm. Sr. Eloi Badia, el President del Districte de Gràcia, Il·lm. Sr. Gerard Ardanuy i amb representants de l’Intitut de Cultura de Barcelona entre d’altres. També hi hagué la presència d’entitats gracienques i lògicament de tots els benefactors i amics de l’Orfeó Gracienc que ens van acompanyar. L’acte, després d’una intervenció inicial per part de l’orquestra de l’Escola de Música de l’OG amb la presència de 32 músics a l’escenari, va continuar amb els parlaments del president del Patronat de la Fundació OG, Sr. Francesc Miñana i del president del Consell Directiu, Sr. Ramon Botet. Tot seguit el cor infantil de l’Orfeó Gracienc i el grup de l’Escola Coral, cromàtics, van interpretar diverses peces. A continuació les autoritats presents ens van adrecar unes paraules.

Fotografia: Orfeó Gracienc.

Per finalitzar l’acte el Cor Veus de tardor de l’OG i el mateix Orfeó Gracienc van oferir un parell de peces del seu repertori. Després del cant dels Segadors, tots el assistents van ser convidats a una copa de cava mentre les autoritats presents signaven al llibre d’honor de l’entitat.

A la tarda, la diada va continuar amb  visites guiades als diversos espais de l’entitat. En grups la gent anava passant pels diversos espais on els esperaven membres dels diversos grups de la casa amb les seves actuacions. Així tant la gent del teatre, del Cor Veus amb Gràcia de l’OG, del Cor Veus de Tardor de l’OG, de Roig Korai de l’OG Cor de noies, del mateix Orfeó Gracienc, de l’escola de música de l’Orfeó Gracienc van oferir als visitants un tastet de la seva tasca artística mentre es podien observar els nous espais.

Fotografia: Orfeó Gracienc.
Fotografia: Orfeó Gracienc.
Fotografia: Orfeó Gracienc.