II Concurs “Dissenya el Cartell de la Xa Trobada de Gegants de Gràcia”.

Gegants

L’Associació Geganters de Gràcia organitza el segon concurs del Cartell de la Xa Trobada de Gegants de Gràcia. Les obres es podran presentar fins el divendres 8 d’abril del 2016 a les 23:59 hores.

El diumenge 10 d’abril es donarà el nom del guanyador del concurs vía Facebook de la colla i se li enviarà un correu electrònic. L’entrega del premi es farà el dissabte 7 de maig a la Plaça de la Vila de Gràcia després de la mostra de balls de les colles participants a la trobada.

Inscripció i enviament

La inscripció al concurs serà gratuïta i oberta al tothom. Cada persona concursant podrà presentar-hi un màxim de tres obres. Els cartells es presentaran al correu electrònic gegantersdegracia@gmail.com on hauran de constar el nom i cognoms de l’autor, municipi de residència, correu electrònic i telèfon de contacte i posar com assumpte “2n Concurs del Cartell de la Trobada de Gegants de Gràcia” per tal que sigui acceptat. 

Format i característiques

Les obres presentades cal que siguin originals. S’acceptaran els cartells amb format digital JPG, PNG o SVG. La resolució mínima del cartell presentat ha de ser de 150ppp. La mida ha de ser DIN A3 (en vertical). Els drets sobre les imatges exposades al cartell han de ser propietat de l’autor. En el supòsit que hi hagi una vulneració de drets de tercers sobre aquestes imatges, l’autor/a serà responsable i l’Associació Geganters de Gràcia no es farà responsable. Ha de tenir relació amb la Colla Geganters de Gràcia. Cal deixar un marge de cinc centímetres en la part inferior o un lateral del cartell, per posar els logotips escaients. Estem pendents d’acabar de confirmar els horaris, per tant, es podrà modificar el cartell en aquest sentit un cop tancat el concurs.

El cartell ha d’incloure el següent text:

“Xa Trobada de Gegants de Gràcia” (destacat).
“IIes Matinades” (destacat).
“7 de maig del 2016” (destacat).
“Horari:
8.30h. Inici de les Matinades.
11.00h. Final de les Matinades a la Plaça de la Vila.
17.00h. Inici de la Cercavila Recorregut: C/Gran de Gràcia, C/Goya, Plaça de la Vila.
19.00h. Arribada de les colles a la Plaça de la Vila i mostra de balls”.

Cessió dels drets d’imatge dels cartells

El cartell guanyador restarà en propietat de l’Associació Geganters de Gràcia, que en farà l’ús que cregui convenient per a la difusió la Xa Trobada de Gegants de Gràcia. Els cartells entregats seran propietat de l’entitat Geganters de Gràcia i, d’acord amb la seva qualitat i del seu nombre, podran ser exposats al públic, publicats al Facebook o a la plana web de l’entitat. L’entitat es reserva els drets d’imatge i ús de les obres sempre i quan no existeixin fins lucratius. Sempre indicant l’autor del cartell.

Jurat i premi

El jurat estarà format pels membres de l’associació. El cartell seleccionat serà premiat amb un sopar per a dues persones, gentilesa del Restaurant Braseria El Rebost situat al Carrer de Gran de Gràcia, 196-198 (Plaça Trilla), a més, el guanyador podrà acompanyar la Colla, ell i la seva família, durant una de les sortides que fan els gegants al llarg de l’any. Molta sort a tothom!