Joguines eròtiques, hora de Jugar?

Amantis

AQUEST MES DE FEBRER COM CADA ANY, TORNA UNA VEGADA MÉS EL DIA DELS ENAMORATS, SI EL 14 DE FEBRER. PERÒ PER FER REGALS O PETITS DETALLS, TAMPOC CAL ESPERAR UN DIA ASSENYALAT OI? A MÉS PODER ESTÀS FART DE TANTA CORBATA I PERFUM QUE AL FINAL SEMPRE S’ACUMULA A LES POSTADES DELS ARMARIS DELS DE LA TEVA PARELLA, O DEL TEU ESPAI PARTICULAR.AQUEST ANY, POTSER T’AGRADARIA SORPRENDRE I SORPRENDRE’T REGALANT… SI? SI! ALGUN REGALET SIMPTÀTIC I PUJAT DE TO… DONCS TOT SEGUIT US FEM CINC CÈNTIMS.

I on fer-ho? Com sempre, a Gràcia hi ha de tot.
Et repassem un seguit de botigues on trobar joguines i complements relacionats amb el món de l’erotisme i la sexualitat. Per això et proposem algunes direccions que creiem que poden ser del teu interés.

Comprar regals enguany, serà un plaer!

amantis. Torrent de l’Olla, 145, cantonada amb Astúries. Botiga eròtica oberta, càlida, amable i sense complexes. Hi trobaràs joquines eròtiques, llenceria, olis i gels de massatge, productes per iniciar-se al món del BDSM, sabateria eròtica, pel.lícules, llibres, jocs…

Ah! I fan reunions tuppersex en clau experiencial o més tipus show de la mà d’Imma Sust. Obren de dilluns a dissabte de 10 a 22 hores.

Delicatessen X. Biada, 6 , cantonada Topazi. Entre joguines i complements eròtics, en aquesta botiga també hi podràs trobar kits especials per a festes i celebracions, productes per a despedides de solters i també disfresses… Obren dilluns i dimarts tarda, i fins dissabte de matí i tarda, tancant al migdia.

Gèneres de Punt Serdà. Travessera de Gràcia, 148, cantonada Francisco Giner. Si t’agrada comprar en comerços antics d’aquells de tota la vida, aquesta és la teva botiga. Malgrat la botiga és petita i atapeïda com ella sola, el seu assortit és una autèntica caixa de sorpreses. Hi trobaràs des de les faixes de la iaia fins a conjunts sexys, sexys. I per què no? Un bon conjunt de blondes pot ser d’allò més sexy… Tanquen al migdia també entre les 14 i les 16:30 hores.

Le Petit Boutique. Travessera de Gràcia, 281, cantonada Bailén. Molt més petita que les dues anteriors botigues eròtiques que hem esmentat, aquesta botiga ofereix poc producte, però un tracte especialitzat. Molt propera a la parada de metro Joanic, obren de dimarts a dissabte de 10:30 a 21 hores.

Productes de la Terra. Plaça Vila de Gràcia, 20, cantonada Goya. En una botiga que sembla destinada només a vendre estelades i samarretes amb contingut independentista també hi podeu trobar material eròtic.. i és clar, català! Com per exemple, llibres eròtics i romàntics o roba interior (no ben bé sexy, i és que no es pot tenir tot…). Obren de dilluns a dissabte de 10 a 21 hores.