Heliogàbal presenta la vuitena edició del «Ronda 2016».

Grup Calido Home.

El Ronda celebra la vuitena edició aquest octubre a Gràcia i per primera vegada al Poble Nou. Als espais que ja han visitat en alguna Ronda o altra, com l’EArt o el CAT, s’hi afegeix la històrica sala BeGood del Poble Nou aquest 2016. 

El Ronda és un cicle de concerts arriscat per on han passat noms com Unicornibot, White Magic, Enric Montefusco, El Último Vecino, Comet Gain, Manos de Topo, Univers, Lidia Damunt o Wau y los Arrrghs!!! Grups internacionals consolidats que es combinen amb altres que estan en línia ascendent. Compromesos amb les actuacions dins de sales amb les millors condicions i amb la possibilitat de comprar només l’entrada pel grup que es vol veure, el cicle porta a Gràcia, oportunitats úniques a llocs únics. Com és el cas d’enguany, que el Ronda agafarà la L4 per arribar a la sala BeGood de Poble Nou en un intent de trobar un espai on apujar els decibels per a un públic mitjà i sense fer la murga als veïns.

Programació i grups |

The Ex actuaran els dies 15 i 16 d’octubre a la Sala BeGood a les 21 i 19 h respectivament.
El grup més important de l’underground europeu! Van començar a final dels 70 a Amsterdam fent punk, van seguir amb el jazz lliure i van arribar fins a Etiòpia. La seva inquietud, sumada a una marcada consciència social, els ha convertit en un exemple d’independència, autogestió i valentia artística.

Daniel Lumbreras actuarà els dies 12 i 13 d’octubre a l’Heliogàbal a les 19 i 21 h respectivament.
Dibuixa, pinta, toca la guitarra i canta unes cançons que commouen. Aquestes cançons no tenen lletra, però això no significa que ell no vulgui dir coses: improvisa sons sobre la marxa.

La Bien Querida actuaran el 14 d’octubre al CAT a les 21 h
Faran dos concerts de comiat de l’ovacionat Premeditación, Nocturnidad y Alevosía: un a la Joy Eslava de Madrid i l’altre aquí. Combinació guanyadora de la cançó clàssica espanyola i el pop contemporani que tant dominen, David Rodríguez i Frank Rudow.

Calido Home actuaran el 15 d’octubre a l’EArt a les 21 h.
El duet de folk àrid, que abans se’t guanyava amb la cruesa i la immediatesa, ara hi ha afegit la perspectiva, la visió i els trucs del Joan Pons del Petit de Cal Eril, responsable d’aquest flamant segon disc, Tones and Shapes. Poesia, humor i drama ideals per delitar-se al pati de l’EART, al carrer Torrijos.

Familea Miranda actuaran el 15 d’octubre a la Sala BeGood a les 21 h.
Van començar a Xile el 1999, inspirats per l’ètica i l’estètica de grups com Fugazi, Sabot o els mateixos The Ex. Porten sis discos publicats, moltes hores al local d’assaig i encara més hores voltant pel món.

Duot actuaran el 16 d’octubre a la Sala BeGood a les 19 h.
Després de cinc anys junts, el tracte continu, intens i reiterat els ha aportat una maduresa i una intensitat musicals que són difícils d’adquirir d’una altra manera.