Guanyadors de La Nit de l’esport de Gràcia 2016.

premisesport2016

Un any més Gràcia ha volgut reconèixer la feina i l’esforç de tots aquells que treballen i fan més viva Gràcia a través de l’activitat esportiva i la salut. Per aquest motiu el passat dijous 27 d’octubre de 2016 va tenir l’edició dels Premis Nit de l’Esport de Gràcia 2016. L’acte que va tenir lloc en el teatre de l’Orfeó Gracienc, va estar conduït per la periodista, Virtu Morón, i va estar presidit pel regidor de Gràcia Eloi Badia i pel President del Consell, Gerard Ardanuy. Així doncs un any més vam poder gaudir de la gala XIX de l’esport gracienc on s’ han reconegut les millors iniciatives relacionades amb l’esport i els millors esportistes de la temporada.

El millor equip femení és del Hoquei Claret i el millor masculí del Gràcia Gimnàstic Club. Querat Cerro Surrales, del Club Esportiu La Salle de Gràcia, ha estat triada com millor esportista femenina, i Mario Mollà, del Club Natació Catalunya, ha estat premiat com millor esportista masculí. 

El club excursionista de Gràcia, que porta 37 anys organitzant el Matagalls-Montserrat, té el reconeixement a la millor trajectòria com a club o entitat. Tatiana Roure del Club Esportiu Catalunya obté el guardó per la millor trajectòria esportiva individual, entre els premiats de la Nit de l’Esport de Gràcia 2016. 

El jurat també ha recompensat les millors iniciatives lligades a l’esport: dins l’àmbit de la comunicació premiat el vídeo promocional Club excursionista Gràcia; dins l’àmbit social es lliura el premi al Tasta’m Club excursionista de Gràcia i la millor iniciativa pedagògica lligada a l’esport ha recompensat als alumnes de 4art de l’E.S.O de l’Escola La Salle de Gràcia.

Premiats 2016 |

CATEGORIA PREMIADA GUARDONAT/DA

Millor iniciativa pedagògica lligada a l’esport Alumnes 4º ESO Escola La Salle de Gràcia
Millor iniciativa empresarial o empresa lligada a l’esport Desert
Millor iniciativa social lligada a l’esport Tasta’m del Club Excursionista de Gràcia.
Millor iniciativa comunicativa lligada a l’esport Video Promocional Club excursionista Gràcia
Millor trajectòria esportiva individual Tatiana Roure, Club Natació Catalunya
Millor trajectòria com a club o entitat Club Excursionista de Gràcia, 37 anys organitzant Matagalls-Montserrat
Millor esportista masculí Mario Molla, Club Natació Catalunya
Millor esportista femenina Queralt Cerro Surrales, Club Esportiu La Salle de Gràcia
Millor equip masculí Gràcia Gimnàstic Club
Millor equip femení Hoquei Claret.