Guanya dues entrades dobles, per anar a veure a Porta4 «Lou Salomé. El carácter de un gato».

La sala de teatre i escola Porta4 ens proposa aquest mes de maç dins de la seva cartellera poder gaudir de l’espectacle «Lou Salomé. El carácter de un gato negro«. Que estarà en cartell els diumenges 12 i 19 de març a les 20.30 hores i diumenge 26 de març a les 18.30 hores. Nosaltres des del TOT, us invitem que podeu gaudir de l’espectacle i de franc el diumenge dia 19 de març a les 20.30 hores.

Tan sols has d’omplir el formulari d’aquesta pàgina amb les teves dades personals i divendres 17, estigues molt atent, perquè direm el nom dels guanyadors.

Sinopsi

Lou Andreas Salome va ser musa de grans intel·lectuals i artistes del seu temps, interlocutora i amiga de Nietzsche, Freud i el poeta Rilke. Pionera en l’art de ser ella mateixa va escriure mes de 200 obres entre novel·les, assajos i articles psicoanalítics.

La seva indiferència davant les convencions morals i una curiositat insaciable, va representar un desafiament social en una de les èpoques de major esplendor de la cultura europea.

“El mon sencer estava en erupció, I’esperit de la revolució ho impregnava tot: I’art, la ciència, la filosofia, a política, la moral… Tot era debatut, qüestionat”.