Gran varietat d’estils músicals a La Plaça del Folk 2019

Fotografia: C.A.T.

Des de l’any 2005, el CAT Tradicionàrius té l’encàrrec del Districte de Gràcia per programar un dels espais significatius dins de la Festa Major de Gràcia, La Plaça del Folk. Per aquesta 15a edició, el CAT Tradicionàrius proposa una programació variada per a tots els públics amb matinals i tardes familiars, tallers inclusius, concerts, balls folk i punxa discos.

La programació d’aquest 2019 compta amb els grups més festers de l’escena folk actual: El 15 d’agost Pepet i Marieta que celebren 15 anys de carrera amb el seu disc; Catfolkin amb Cançons d’exili. El divendres 16 d’agost podrem gaudir de tallers i la música de Kabum, grup de percussió resident al CAT. El dissabte 17 Matinal familiar Recordant la figura de Xesco Biox, amb Marcel Marimon. Al vespre podrem gaudir de la música d’El Pont d’Arcalís i els Fanfarra.

També podrem gaudir de la proposta de cinema i música de Los Sirgadors; el ball de Festa Major de La Típica i la rumba dels graciencs Arrels de Gràcia. A més a més podrem gaudir de la barreja d’estils musicals com el folk festiu, la música d’arrel bretona fusionada amb la catalana, la rumba, el ball folk, la música de les Terres de l’Ebre i el folk fusió.

Completaran el cartell festiu les matinals i les tardes familiars folk amb contacontes inclusius, espectacles familiars; un taller de pandereta gallega amb Eva López, un taller amb el grup de percussió Reperkutim i tallers de dansa amb els mestres Joan Codina, Ramon Cardona, Xavi Rota i Pep Lizandra. Com cada any, el grup de percussió resident al CAT, Kabum, amenitzarà les estones d’abans i després de cada concert els dies 16, 17, 18 i 20 d’agost.

Podeu consultar tota la programació i els horaris en aquest enllaç web.