Gran de Gràcia torna a ser espai per a vianants aquest 5 de novembre de 2016.

grandegracianadal

Aquest proper dissabte 5 de novembre, com ja porta fent des de fa mesos, Gran de Gràcia tornarà a ser un espai dedicat als vianants, una mesura que es durà a terme els primers dissabtes de cada mes. Aquesta vegada l’Escola d’Escacs “Miguel Illescas” EDAMI realitzarà activitats d’escacs per a tothom i els Castellers de la Vila de Gràcia inauguraran la jornada amb una actuació a la Travessera de Gràcia amb Gran de Gràcia.

La mesura té la voluntat de recuperar l’espai públic per passejar a peu o en bicicleta; per jugar o practicar esport i generar nous espais de trobada que donguin opcions d’organitzar activitats a l’aire lliure. El tancament d’aquesta via al trànsit rodat s’ha anat fent els dies de Comerç al Carrer (dos cops l’any, al maig i octubre) o el Dia sense Cotxes.

El veïnat podrà accedir, en tot moment, als seus pàrquings circulant amb precaució i atenent a les indicacions de la guàrdia urbana o el personal auxiliar. Les línies d’autobús modificaran el seu recorreguthabitual i entre les 17h i les 21h s’anul·laran les parades de Gran de Gràcia. Per a moure els cotxes estacionats es demana als veïns i visitants que surtin del c/Gran de Gràcia pel primer carrer transversal possible i que segueixi les indicacions de la guàrdia urbana. Consulteu més les afectacions i normativa.