Gràcia rep els infants sahrauís participants en «Vacances en Pau».

nens sahara

El proper 14 de juliol se celebrarà la rebuda institucional dels deu infants sahrauís que enguany participen en el programa Vacances en Pau. Tindrà lloc a La Violeta, a les 18.15 h. Comptarà amb la participació del regidor del Districte, Raimundo Viejo, i del president de Gràcia amb el Sàhara, Albert Giralt.

La entitat  Gràcia amb Sàhara participa en la “Campanya de vacances” en pau a l’estiu  amb l’acolliment de 10 infants sahrauís. El projecte Vacances en Pau, organitzat per la delegació del front Polisari a Catalunya facilita l’estada en famílies catalanes durant l’estiu de nois i noies que viuen als campaments sahrauís de Tinduf.

“Gràcia amb el Sàhara” la formen aquelles les persones que volen col·laborar en la solidaritat i la cooperació amb el poble sahrauí, i funciona des de la primavera de l’any 2000. L’any 2005 es crea el grup de joves. Col·labora en projectes de la Federació d’Associacions d’Amics del Poble Sahrauí (ACAPS) i d’altres coordinadores d’entitats de suport al poble Sahrauí.  A més, desenvolupa projectes propis de col·laboració i difusió del conflicte sahrauí.  La entitat  té  la seu al centre de cultura popular La Violeta, gestionat per la Coordinadora de colles de cultura de Gràcia.