Gràcia posa en marxa diversos punt de vacunació un d’ells al Mercat de l’Abaceria

Després de les vacances de Setmana Santa s’han posat en marxa diversos punts de vacunació per administrar la vacuna contra la Covid-19. Es tracta concretament dels CAP Vila de Gràcia i de Pare Claret, i per altra banda s’ha instal·lat un altre espai ubicat a l’interior del Mercat de l’Abaceria al Passeig de Sant Joan.

A banda dels tres punts esmentats anteriorment també a Gràcia i des de principis d’any altres punts on s’han subministrat les dosis de les vacunes han estat el Hostel del carrer Perill on s’han atès pacients dels tres CAPS de Gràcia i també de Sanllehy i des del passat mes de març Sant Josep de la Muntanya també ofereix servei de vacunacions.

Des de fa mesos, l’administració ha anat cercant nous espais a banda dels CAPS per a poder ubicar nous punts de vacunació i d’aquesta manera avançar en el calendari de vacunació. En el cas de Gràcia, s’ha triat el Mercat de l’Abaceria per donar aquest servei, concretament al primer pis, on habitualment hi podem trobar exposicions, ara s’ha instal·lat aquest punt mèdic, on matí i tarda es van vacunant els veïns  que prèviament van demanar cita al seu CAP. A més del nou punt del Mercat de l’Abaceria a partir del dijous 22 d’abril, el Centre Cívic La Sedeta també es convertirà en un punt de vacunació.