Gràcia i Barcelona preparades per la jornada electoral del 27S.

27slogo

Gràcia i Barcelona ja ho tenen tot a punt perquè demà els ciutadans i ciutadanes puguin votar a les eleccions al Parlament de Catalunya d’aquest diumenge, 27 de setembre, Barcelona tindrà 1.343 meses electorals distribuïdes en 263 col·legis electorals. Obriran les portes a les 9 del matí, i els ciutadans podran exercir el seu dret a votar fins a les 8 del vespre.

En total estan cridats a les urnes 1.141.205 barcelonins, que juntament amb la resta de votants de Catalunya hauran d’escollir els 135 diputats al Parlament de Catalunya entre les 9 candidatures que s’han presentat als comicis a la província de Barcelona. En el web del Parlament es pot consultar tota la informació i també fer-hi tràmits com sol·licitar un servei d’acompanyament al col·legi electoral o transport adaptat.

El 010 i les OAC obertes per les eleccions

Diumenge, 27 de setembre, els ciutadans que tinguin alguna consulta podentrucar al 010, el servei d’informació telefònica. També es poden dirigir a les oficines d’atenció ciutadana (OAC), que estaran obertes en el mateix horari que els col·legis electorals per atendre qüestions relacionades amb el cens. Aquí es pot consultar la llista d’OAC de la ciutat.

A més, si algú té dubtes sobre on ha de votar, o quin és el seu col·legi electoria, ho poden consultar en aquest enllaç del web de l’Ajuntament.

Afectacions als patis escolars oberts al barri

A causa de les eleccions, dels 70 patis que obren els caps de setmana per realitzar-hi activitats, només 37 estaran operatius. A la resta de patis, el servei queda anul·lat perquè formen part de centres educatius que són col·legis electorals.

En aquest enllaç es pot consultar la llista de patis que estaran oberts amb normalitat el cap de setmana del 25, 26 i 27 de setembre.