Gràcia es tenyeix de blau en suport a l’Europa

Mercat de l’Estrella. Fotografia: Cedida

L’Europa es jugarà l’ascens a Segona B a Badalona a partir del 18 de juliol. Aquesta és la data en què es jugarà el ‘play off‘ d’ascens amb diversos equips entre ells l’Europa, del 18 al 19 hi haurà les semifinals i el 25 de juliol serà la final, però enguany i a causa de la Covid-19 els partits es disputaran a porta tancada i sense que l’afició hi pugui donar suport. L’estadi municipal de Badalona és una instal·lació que es va inaugurar l’any 2017 amb un camp de gespa artificial,

Així doncs el diumenge 19 de juliol a les 20.00 hores es disputarà partit del Terrassa Futbol Club contra el Club Esportiu Europa, així doncs els escapulats intentaran fer realitat el somni de tornar a estar a segona B com ja va passar el 1994.

Escola Pau Casals. Fotografia: Cedida

I aquestes ganes de fer realitat l’ascens a segona B ja fa dies que es pot comprovar passejant pels carrers de Gràcia, comerços, botigues, escoles, mercats municipals, particulars, han penjat als seus aparadors i balcons la bandera de l’Europa i també el cartell amb el lema «L’any que ve l’Europa a Segona B». Des del TOT GRÀCIA també ens sumen aquesta campanya publicant un bàner al nostre web donant suport a l’equip esperant que puguin tornar a casa amb molt bones notícies.

Del Be a la Manta. Fotografia: Cedida
Grup Solfinc. Fotografia: Cedida
Fotografia: C.E.Europa