Gràcia es mobilitza per La Marató de TV3.

La Marató 15El diumenge 13 de desembre de 2015 la plaça de la Vila de Gràcia acollirà la tercera edició de la festa que el teixit associatiu de Gràcia organitza per recaptar fons per la Marató de TV3. Entitats, col·lectius i veïns i veïnes d’àmbits molt diversos sumen esforços  per, des del voluntariat, construir una festa amb la solidaritat com a eix central, i amb l’objectiu de crear vincles i sinèrgies entre elles. Sumar i fer xarxa. Entitats de gent gran, de persones amb discapacitat o salut mental, del  comerç, de medi ambient, de la festa i la cultura popular, de l’educació formal, del lleure o l’educació emocional. 

Així doncs al llarg de tot el dia la plaça de la Vila de Gràcia quedarà petita i acollirà totes les activitats de caràcter familiar que, a canvi d’un donatiu, les entitats han preparat per a tots els visitants i els veïns i les veïnes del barri. Tallers, jocs, venda de productes artesanals i llibres . Però també, dansa, música, poesia, foc i molta percussió. Les entitats mostraran allò que fan i coneixeran allò que fan els seus veïns i veïnes.

L’escenari de la plaça acollirà les actuacions del cor de noies Cantabile i la Coral Baluern. Ballarem swing i lindy hop de la mà de Swing Maniacs i els alumnes de l’escola Nou Patufet hi representaran la flashmob de la Marató de TV3. La percussió serà la gran protagonista de la festa amb Batucargol, Kabum i Malsons de la Vella de Gràcia. Els Castellers de la Vila de Gràcia es sumen a la jornada amb un pilar i clourem el dia amb una mostra de poesia organitzada per la llibreria Consumició Obligatòria. Una jornada festiva i solidària organitzada per Teixint Connexions, una entitat que neix amb la voluntat d’impulsar iniciatives que connectin el teixit social de Gràcia. I la festa de la Marató de TV3 n’és el màxim exponent.

Ordre de les actuacions musicals

11h Inici de la festa amb Batucargol
11.30h Coral Baluern
12h Cantabile Cor de Noies
12.30h Taller de Cant terapèutic amb Musicoteràpiabcn
13h Flashmob de la Marató de TV3 amb els alumnes de l’escola Nou Patufet
13.15h Contes solidaris amb Calaix de Sastre
13.45h Classe oberta amb Swing Maniacs
14.15 Pilar dels Castellers de la Vila de Gràcia
14.30h Actuació de percussió amb Kabum
17.30h Taller de percussió per a infants a càrrec de Malsons de la Vella de Gràcia
19h “Poetes amb La Marató”. Recital de poesia organitzat per Consumició Obligatòria