Gràcia dedica el dia Internacional del Teatre 2021 a Joan Preucho

Fotografia: Cedida

Aquest divendres 26 de març, se celebra el Dia Internacional del Teatre, el Districte de Gràcia ho celebrarà una vegada més amb diferents activitats i dedicant-li aquest 2021 a la figura de Joan Perucho dins dels actes de celebració de l’Any Perucho, que s’havia de celebrar el passat 2020, però la situació sanitària no ho va permetre.

L’acte central del dia Internacional del Teatre a Gràcia serà el divendres 26 de març al Centre Cívic de La Sedeta a partir de les 17.30 i a les 19.30 hores respectivament. Hi podrem veure un espectacle de titelles per al públic familiar a partir dels 5 anys titulat «Botànica Oculta» basat en el llibre «La botànica oculta», de Joan Perucho, l’espectacle anirà a càrrec d’Andreu Colom. I després també podrem veure «Les Històries naturals» a càrrec del músic i cantant Carles Belda que amb la seva música ens parlarà d’història i visitarem diversos indrets de Catalunya.

A banda de la programació central els diversos teatres de Gràcia, també han preparat diversos projectes emmarcats dins del Dia Internacional del Teatre, tot seguit us els expliquem.

Almeria Teatre |
Del 25 al 28 març a les 19.00 hores. «Pell endins» Un projecte de la Companyia Els Malnascuts, una obra que ens parla de la situació dramàtica que pot arribar a ser el cicle menstrual i les emocions que desperten a dins de la persona.

Tots els dissabtes a les 13.00 hores. L’Altre Micro Obert. Un espectacle on còmics ens faran riure de valent, espectacle en llengua catalana i castellana.

Teatre Lliure de Gràcia |
Del 18 al 27 de març. El Lliure de Gràcia ens proposa l’espectacle «The Mountain» de la Agrupación Señor Serrano. Es tarcta d’una proposta que ens parla sobre la veritat, la mentida, l’acte i el simulacre, es va presentar en una primera versió al festival GREC-20 i que el lliure la torna a programar.

Teatre Lluïsos de Gràcia |
Els dies 16 i 27 de març, ens presenta la preestrena d’un espectacle de sarsuela «Mistela Candela», de la companyia Epidèmia Teatre.

El Cercle Catòlic |
Del 20 al 28 de març a les 18.00 hores. En aquest cas el Cercle ens proposa en sèrie de textos escrits pels alumnes de l’escola Baldiri i Reixac, interpretats pels infants del taller de teatre, sota el títol «Entre Pantalles (Diari del Confinament).

Espectacles de teatre infantil |

L’Autèntica |
Els dies 27 i 28 de març , us presenten l’espectacle «La rateta Martina i el ratolí Serafí» a càrrec de la companyia Deliri, que ens oferiràn una obra de teatre de titelles per infants de 3 a 6 anys.

Jove Teatre Regina |
Els diumenges a les 12.00 hores podem veure «El Misteri de Houdini» una obra proposta interactiva de màgia, teatre y escaperoom.

Del 20 de març i fins el 2 d’abril a les 17.00 hores podrem veure  «La Ventafocs» a càrrec de la Roda Produccions.