Gràcia celebra una vegada més la Nit de l’esport 2015.

Nit esport 15 2

Gràcia ha premiat 10 esportistes i entitats esportives amb el premi Nit de l’Esport de Gràcia en la XVIII edició d’aquest guardó, que vol reconèixer les millors iniciatives relacionades amb l’esport i els millors esportistes de la temporada. L’acte d’entrega del premi va tenir lloc el 22 d’octubre al Centre Artesà Tradicionàrius, i va estar presidit pel regidor del districte, Raimundo Viejo, que va estar acompanyat  pel  president del consell del districte, Gerard Ardanuy, juntament amb  representants dels membres del jurat d’enguany.

L’equip infantil de waterpolo del Club Natació Catalunya, el primer equip de l’Europa, i els nedadors de l’Esportiu Claror: Juan M Cámara, de més de 60 anys i la Mireia Pacheco, de 50 anys, campions d’Espanya en diferents modalitats, entre els premiats de  la Nit de l’Esport de Gràcia de 2015.

El jurat també ha premiat el model de gestió del  Gràcia Gimnàstic Club com a millor iniciativa empresarial, i el Torneig de Bàsquet de Vallcarca com a millor iniciativa social, en Daniel Sullà, nedador del Club Natació Catalunya, va rebre el reconeixement a  la seva trajectòria d’èxits esportius, el Club d’Hoquei Claret es va endur el premi a la millor trajectòria com a entitat, i el setmanari l’lndependent,  va rebre el premi a la millor iniciativa comunicativa, la millor iniciativa pedagògica va ser per l’Escola Vedruna Gràcia Bàsquet.

El jurat d’enguany ha estat composat per  Raimundo Viejo, Gerard Ardanuy, regidor i president del  districte de Gràcia respectivament; Àngels Andrés, consellera d’esports del Districte de Gràcia; Óscar Mejias, responsable de la secció d’esports de Ràdio Gràcia, Marc Larumbe waterpolista del  Club Natació Catalunya, i Josep M. Bigas del Club de Bàsquet del Coll, i un representant de l’Institut Barcelona Esports .

Nit esport 15 4

Tot seguit us mostren les catergories i els seus guardonarts.

Millor iniciativa pedagògica lligada a l’esport Escola Vedruna Gràcia Bàsquet
Millor iniciativa empresarial o empresa
lligada a l’esport
Gràcia Gimnàstic Club
Millor iniciativa social lligada a l’esport Torneig de bàsquet de Vallcarca
Millor iniciativa comunicativa lligada
a l’esport
Setmanari Independent
Millor trajectòria esportiva individual Sr.Daniel Sullà Dulanto
Millor trajectòria com a club o entitat Club Hoquei Claret
Millor esportista masculí Juan M. Cámara, nedador esportiu Claror
Millor esportista femenina Mireia Pacheco, nedadora esportiu Claror
Millor Equip Masculí Primer equip Club Esportiu Europa
Millor Equip Femení Equip infantil waterpolo CNC

Nit esport 15 3

Nit esport 15 5