Gràcia celebra Sant Jordi 2021 amb activitats a les bibiloteques i centres culturals

Aquest divendres és 23 d’abril, és a dir Sant Jordi, però a Gràcia uns dies abans ja es podrà respirar l’ambient d’aquesta celebració primaveral. Per una banda hi haurà diferents actes el mateix dia 23, però uns dies abans diversos espais han programat una sèrie d’activitats, tot seguit us fem un resum.

Espai Albert Mussons |

Dimecres 21 a les 19.00 hores hi haurà la presentació del llibre «Gràcia Festa Major» de Josep Maria Contel editat per Efadós.

Les Biblioteques de Gràcia |

A la Biblioteca Vila de Gràcia del 12 al 21 d’abril podeu portar un dibuix fet a mà, que servirà per a poder crear un mosaic que es podrà veure els dies 23 i 24 d’abril. I pel que fa a la Biblioteca Jaume Fuster a la plaça de Lesseps els dijous 22 d’abril hi haurà una selecció de contes en llengua angles a partir de les 17:30 hores.

La Violeta de Gràcia |

A l’espai de la Violeta aquest Sant Jordi podrem gaudir de llibres, música i cooperació i solidaritat. El dijous 22 d’abril hi haurà la presentació del llibre de poemes «Llums del delta» a les 19.00 hores. El 23 d’abril la Violeta es transforma en un espai solidari, amb l’aportació d’un producte o donació per al Rebost Solidari es bescanviarà per una rosa. El dissabte 24 d’abril gaudirem de música amb el concert de Alérgicas al polen a les 11.00 del matí. Finalment el 12 de maig a les 19.30 hi haurà la presentació del llibre «Gràcia Festa Major» de l’autor Josep Maria Contel i editat per Efadós.

Centre Cívic Coll La Bruguera |

Al Coll podrem gaudir de l’exposició «Homenatge als grans de la ciència-ficció universal» fins al 30 d’abril. El dijous a partir de les 18.00 hores gaudirem de teatre i improvisacions. El dia de Sant Jordi a les cinc de la tarda, podrem veure diferents vídeos recopilats de les lectures que s’han fet durant la pandèmia i acabarà la jornada amb la música i el concert de la Tintoreria la Viuda a les set de la tarda.