Gràcia celebra Sant Jordi 2018

Un any més els graciencs i gracienques podrà gaudir de diverses activitats durant els pròxim dies, vinculades a la celebració de la festa de Sant Jordi d’aquest 2018. Tot seguit us deixem la programació dels diferents actes per aquesta setmana. També us comentem que duran els pròxims dies el TOT anirà publicant diversos continguts relacionats amb la jornada del llibre i la rosa.

Activitats a Gràcia Sant Jordi 2018 |

Dijous, 19 d’abril | Fira d’intercanvi per un Sant Jordi diferent i sostenible, a la plaça Vila de Gràcia, a la plaça. Lesseps, i també al passeig de la Vall d’Hebron. De 17.00 a 19.00 hores. El mateix dia tindrà lloc la presentació del llibre «El somni de l’Estel» i taller familiar, al Centre cívic El Coll-La Bruguera. 17.30 hores.

Divendres, 20 d’abril | Tallers de cuina: roses per Sant Jordi al Centre cívic El Coll-La Bruguera a les 17.00 hores. El Centre cívic El Coll celebra una festa de Sant Jordi per a la Gent Gran a partir de les 17.30 hores. i finalitzem el dia amb el 15è Concurs literari Vila de Gràcia al carrer Ros d’Olano, des de les 09.00 fins a les 21 hores.

Dissabte, 21 d’abril | Al Mercat de la Llibertat des de les 11.30 a les 13 hores taller de crea la teva rosa de paper. Concert de jazz. El Centre, 19.30 hores, i Concert de Sant Jordi al Centre cívic El Coll-La Bruguera, a les 21.00 hores.

Diumenge, 22 d’abril | VI Torneig STIGA de bàsquet Adaptat a Sant Jordi als Lluïsos de Gràcia, de 8,45 a 14.00 hores i Cloenda del XXXI Concurs de Teatre Català a Gràcia a El Centre a les 18.00 hores. Una iniciativa amb l’objectiu de fomentar aquest esport com a eina d’integració social on aquest any hi participaran quatre equips masculins i dos de femenins de basquet adaptat de Catalunya.

Diada de Sant Jordi, 23 d’abril |

Fira d’il·lustradors al Pla Nicolás Salmerón. De 10 a 14 i de 17 a 20.30 hores al Pla de Nicolás Salmerón amb Marc Taeger, Anna Llenas, Mercè López, Mercè Galí, Liliana Fortuny, Ramon Paris, Beatriz Martin Vidal, Yvan PommauxRocio BonillaGustavo RoldánEd Vere, Andrea Antinori i Carme Solé Vendrell

Sant Jordi a la Violeta. Pl. Sol. A partir de les 10 h.

Fira de llibres de Sant Jordi. Plaça de la Vila de Gràcia. De 9 a 21 h.

Roses de Sant Jordi per finançar els guarniments de Festa Major. Fundació Festa Major

Sant Jordi al centre. C. Ros d’Olano, 9.

Taller d’escriptura per Sant Jordi. Espai Jove La Fontana. A les 19 h.

Dimarts, 24 d’abril | Taula rodona d’il·lustradors a la Sala d’actes de la seu del districte a les 18.30 hores. I a l’Espai Jose Fontana a les 17.30 hores, taller de llengua de cignes catalana.

Dimecres, 25 d’abril | A l’Espai Jove La Fontana, a les 18.00 hores, taller de «sense pretensions poètiques».

Més informació i programació completa en aquest enllaç