Gràcia celebra l’entrega dels premis de la Nit de l’Esport 2017.

Dijous 25 d’octubre de 2017, una vegada més es reunia a Gràcia tota la societat del món esportiu per assistir novament a l’entrega dels premis de la Nit de l’Esport d’aquest 2017. Enguany Gràcia a premiat a 10 esportistes i entitats esportives en la seva emblemàtica Nit de l’Esport de Gràcia, un acte que va tenir dimecres 25 d’octubre al Centre cívic La Sedeta. L’acte conduït pel periodista, Francesc  Soler, va estar presidit pel regidor de Gràcia Eloi Badia i pel President del Consell, Gerard Ardanuy.

Segons els organitzadors els premis de l’esport, tenen també com a objectiu destacar els valors associats a la pràctica de l’esport. Com a novetat, aquest any s’han incorporat dues modalitats que reconeixen el foment del l’esport inclusiu de l’esport i la pràctica del joc net . El primer ha recaigut en l’ equip d’ACIDH del Club Esportiu Europa, amb un projecte esportiu per a joves amb discapacitat intel·lectual, mentre que el segon ha estat per l’Escola de Futbol del Centre Esportiu Europa per incloure el joc net com un dels principis en la formació que imparteixen.

Altres premis destacats han estat les millors iniciatives lligades a l’esport: dins l’àmbit social es lliura el premi al Club Excursionista de Gràcia per l’impuls d’un rocòdrom i la millor iniciativa pedagògica lligada a l’esport ha recompensat la cursa Gravi Cros 3×1. El jurat d’enguany ha estat format per Eloi Badia, Gerard Ardanuy, regidor i president del districte de Gràcia respectivament; Alberto Lacasta, conseller d’esports del Districte de Gràcia; José Maria Raya Cobo, Director de Serveis a les Persones i al Territori del Districte; Núria Borràs, de l’Esportiu Claror Sardenya; Albert Vilardaga, de l’Independent de Gràcia; i Josep Maria Bigas, del Consell de l’esport de Gràcia.

Guanyadors Nit de l’Esport 2017 |

Millor iniciativa pedagògica lligada a l’esport
Gravi Cros 3×1
Millor acció lligada al joc net
Escola Futbol C E Europa
Millor iniciativa social lligada a l’esport
Club excursionista de Gràcia / Rocòdrom-espelòdrom
Millor activitat de foment de l’esport inclusiu
Equip ACIDH C E Europa
Millor trajectòria esportiva individual
Club Tennis La Salut / Jaume Furió Flipo
Millor trajectòria com a club o entitat
Equips femenins del C E Europa
Millor esportista masculí
Gràcia Gimnàstic Club / Guillem soler
Millor esportista femenina
C E La Salle de Gràcia / Jana Fernández Torres
Millor Equip Masculí
Vedruna Gràcia Bàsquet

Millor Equip Femení
Equip Femení de Waterpolo Absolut Club Natació Catalunya