Gràcia celebra la XXVII Setmana de la Gent Gran.

Gent Gran cara

Del 2 al 6 de maig Gràcia celebra XXVII Setmana de la Gent Gran amb el lema “Saviesa amb Gràcia”. Els equipaments i altres espais del Districte acolliran diferents activitats impulsades pel Consell de la Gent Gran del Districte. Dilluns dia 2  a les 17.15h  de la tarda el Regidor del Districte, Eloi Badia, donarà el tret de sortida a la Plaça de la Vila de Gràcia on tindrà lloc l’audició i una ballada de sardanes amb la Cobla Popular i la participació de l’Esbart Lluís Millet. A Partir de les 17.45 h també es podrà visitar l’exposició la Setmana de la Gent Gran, a l’interior de la seu del Districte on s’oferirà un petit refrigeri.

Amb la seva edició XXVII La Setmana de la Genta Gran ens ofereix un gran ventall d’activitats. El programa ofereix: exposicions, passejades, activitats esportives, audició i ballada de sardanes, cantada d’havaneres, trobada d’artesanes, experiència de cultura oral, ball, cinefòrum… Aquesta setmana és una bona mostra de la intensa activitat i capacitat organitzativa de les entitats de gent gran del districte.

Els actes compten amb la col·laboració de diverses entitats i col·lectius com són: Casals i Espais de la Gent Gran del Districte de Gràcia, el Projecte Radars, el Pla Comunitari La Salut, Teixint Connexions, Esbart Lluis Millet, Amics de la Gent Gran, Club Excursionista de Gràcia i la Taula Comunitària del Coll.

Podeu consultar tota la programació en aquest enllaç.