Gràcia celebra el Dia Internacional del Joc, dissabte 28 de maig.

infantsEl proper dissabte 28 de maig Gràcia celebrarà el Dia Internacional del Joc a cinc places de la Vila de Gràcia i a la mateixa hora. La Plaça de la Vila, la Plaça de la Virreina, la Plaça del Diamant, la Plaça de la Revolució i la Plaça del Sol seran els emplaçaments que oferiran als infants i les famílies activitats per a aquesta commemoració per tal de potenciar l’ús dels espais públics per al joc dels nens.

Les activitats que tindran lloc a les 17h a les places seran el quiosc de jocs, el trenet, jocs de taula i futbol botons, a més hi haurà tallers per a tota la família. La celebració es tancarà amb l’acte final a la Plaça del Sol de la Vila de Gràcia, on actuarà el grup d’animació infantil “Els Farsants” a les 19.30 h. A la Plaça del Sol, i durant tota la setmana, és on l’any passat es va celebrar la primera edició commemorativa d’aquest Dia Internacional pel dret a jugar dels infants.

En el seu article 31 (Esbarjo, joc i activitats culturals), la Convenció dels Drets dels infants, adoptada per l’Assemblea General de las Nacions Unides el 1989 estableix que “Els infants tenen dret a l’esbarjo, al joc i a participa en les activitats artístiques i culturals.”