Gràcia celebra el Corpus i per primer cop l’Ou com balla

Aquest cap de setmana se celebra Corpus i per aquests motiu a Gràcia podrem gaudir de diverses activitats entre elles veure l’ou com balla per primera vegada a la a plaça de la Virreina i a l’oratori Sant Felip Neri.

A Gràcia des d’aquest dijous dia 3 i fins diumenge 6 de juny de 2021 podrem gaudir de l’espectacle de l’ou com balla, serà al claustre de l’oratori Sant Felip Neri al carrer del Sol, 8. L’horari d’obertura al públic és des de les 11.00 hores a 13.00 hores o a la tarda de i de 17.00 a 20.00 hores, i està organitzat per La Fadrinalla de Gràcia.

Catifes florals a Gràcia |

El mateix dia 6 podrem gaudir de diverses catifes florals, organitzades pels Catifaires de Gràcia, una tradició de la cultura popular heretada de la tradició de les festes de Corpus i que a Barcelona es celebren des de l’any 1320.

La catifa, de la plaça de la Virreina es començarà a fer a les 8.30 hores on també podrem veure els músics de l’Àliga de Gràcia, i es desfarà a les 18.30 hores per part de l’Àliga de Gràcia.

El mateix diumenge també podrem veure una altra catifa que es durà a terme entre els carrers de Torrent de l’Olla i de Fraternitat des de les 10.00 hores i fins a les 20.00 hores, i anirà a càrrec de la Comissió de Festes del carrer de la Llibertat. Al vespre els Gegants de Gràcia faran un ball a sobre per desfer-la.