Gràcia celebra el Carnaval 2018, programa i activitats.

Un any més Gràcia celebra la festa del Carnaval i ho farà els dies 8, 9 i 10 de febrer de 2018. Tot seguit us deixem les activitats programades per aquets any.

Dijous 8 de febrer de 2018 |

Dijous Gras a La Violeta
Centre de Cultura Popular La Violeta (c. Maspons, 6) Hora: 20 h Preu: 2€ si vols fer el tastet
Participa al cinquè concurs de truites. I si no vols participar però si tastar-les pots fer de jurat! Tindràs una llesca de pa amb tomàquet, una beguda, i podràs escollir la truita que més t’agradi.

Ball de Carnaval a la Sedeta, al Centre cívic La Sedeta (c. Sicília, 321) horari  de 17 a 20 h Preu: 5 €/entrada  Ball amb orquestra, coca de llardons i cava per a tothom. Concurs
de disfresses amb premis, i obsequi per a tots els participants. A més també hi haurà ctivitats i tallers per a nens i nenes de 2 a 12 anys a La Sedeta des de les 17 hores.

Dijous gras per a la gent gran del Coll. Vine, diverteix-te amb diferents activitats com Botifarra d’ou, concurs de truites, bona companyia i la visita del TransTorners, tot al Centre cívic El Coll – La Bruguera a partir de les 17.00 hores a un preu de 2€.

Divendres 9 de febrer de 2018 |

Taller de Màscares a la Sedeta, l’organitza l’Espai Jove La Sedeta. Un taller on podràs a pendre i crear la teva pròpia màscara per després gaudir de la festa del carnaval amb la teva pròpia creació.
El taller tindrà lloc al  Centre cívic La Sedeta (c. Sicília, 321, 3a planta), de 17.00 a 19.00 hores.

Festa de Carnaval al CAT. Un any més el Centre Artesà Tradicionàrius torna a celebrar la festa del Carnaval. Fanfarra i Biflats ens proposen una nit de Carnaval amb els grans
èxits de la nostra música. C.A.T (Centre Artesà Tradicionarius) Pl. Ana Frank a les  22.00 hores a un preu de 12€ a taquilla i anticipada a 10€, els Amics del C.A.T. a 6€.
Preu: Taquilla: 12 € / anticipada: 10 € / Amics del C.A.T. 6 €.

Ball de carnaval per a gent gran al Coll- La Bruguera i concurs de disfresses i música a càrrec del Duet Luman. Ho podreu celebrar al Centre cívic El Coll – La Bruguera des de les 17.00 hores i fins a les 20.00 hores.

Dissabte 10 de febrer de 2018 |

Us proposem la Rua Matinal de conte. A càrrec dels Escuats de la Malèfica del Coll. Amb el següent recorregut: Plaça de Laguna Lanao, Lluis Bonifaç, Pau Ferran, Baixada de sant Marià, Mora d’Ebre, Guillem Abiel,  Duran i Borrell, Aldea, Font del Remei, Móra la Nova, Mora d’Ebre, Font del coll, Beat Almató, Escales mecàniques, Santuari, Passeig Mare de Déu del Coll i Parc de la Creueta del Coll. A partir de les 10.30 hores. 

El mercat es difressa. Us ofereix diferents tallers de globoflèxia i pintacares, i música. Al Mercat de l’Estrella (c. Pi i Margall, 73- 75). Grup musical brasiler samba Brasil if Life. a les 10.30 hores.

Rua de Carnaval pels carrers del barri animada per la Cia Més Tumacat, la Banda Patilla i la Banda de cornetes i tambors Les Planes de Sant Cugat, a les 17.00 hores  I a les 19.00 hores, a la plaça La Sedeta, espectacle d’animació amb el Pep Callau i Els Pepsicolen.

Rua de Carnaval a la Vila. Carrers i recorregut: Jardinets de Gràcia, Gran de Gràcia, Travessera de Gràcia, Milà i Fontanals, Puigmartí, Torrent de l’Olla, Diluvi i Plaça de la Vila. Un any més seguirem al Rei Carnestoltes en una Rua pels carrers de Gràcia fins arribar a la Plaça de la Vila on Sa Majestat llegirà el Ban de Carnaval i tot seguit es lliuraran els premis destinats als assistents de la Rua. A partir de les 18.00 hores a Gràcia.

Tabalada des del Parc de la Creueta del Coll a la Plaça Salvador Allende. Recorregut: Creueta del coll, Baixada de St. Marià, c/Pau Ferran, c/ Jaume Cabrera, c/ Tirso, c/ Ceuta, c/ Santuari, Plaça Salvador Allende), incici a les 19.45 hores. A les 19.30 hores Plantada de bèsties, a la plaça Salvador Allende. A les 20.40 hores Espectacle pirotècnic a l’ Església de Mare de Deu del Coll. A les 20.50 hores  Correfoc des de la pl. Salvador Allende a la Creueta del Coll. A les 22.00 hores Cremada del titot de Carnestoltes al Coll, i finalment a les 22.00 hores Carnaball al parc de la Creueta del Coll.