Gràcia celebra aquest 4 de maig de 2019, una nova jornada de «Comerç al Carrer»

Fotografia: David Ramon

Aquest dissabte 4 de maig de 2019, els comerciants de Gràcia es vestiran de gal·la per exposar els seus millors productes o oferir serveis en una nova jornada de comerç al carrer plena d’activitats on hi trobarem artesania, gastronomia i activitats per a tota la família. Aquesta edició coincideix amb el tall de vehicles a Gran de Gràcia i per tant convertint el carrer major en un espai per a vianants ideal per a passejar. La jornada de comerç al carrer començarà a les 08.00 del matí fins a les 22.00 hores i on es podrà gaudir de diferents activitats entre les quals una mostra de la 2a batucada inclusiva de Barcelona.

Les associacions de comerciants, de veïns i els eixos comercials de la Vila de Gràcia, de Vallcarca i del c. Bailèn trauran les botigues a l’aire lliure per donar-se a conèixer i fomentar el comerç de proximitat i de qualitat. A més el dia 4 de maig és el treu de sortida de la 2a edició de les Jornades Gastronòmiques amb Gràcia, on diversos restauradors de Gràcia oferiran degustar els seus plats a la carpa que trobarem al carrer de la Travessera de Gràcia i Torrent de l’Olla.

Les associacions que participen en aquesta jornada de comer al carrer són: Associació d’artesans de Gràcia, l’Associació de comerciants del carrer Astúries, l’Associació de comerciants Eix Gran de Gràcia, l’Associació de comerciants Travessera de Gràcia Casc Antic, l’Associació de comerciants Travessera Centre, l’Associació de veïns, veïnes i comerciants de la Plaça del Diamant i Entorn, l’ l’Associació de comerciants de la Plaça Lesseps, l’Associació de comerciants Portal de la Llibertat de Gràcia, l’Associació de comerciants de la Plaça Vila de Gràcia i Rodalies, l’Associació de comerciants del carrer Verdi, l’Associació de comerciants la Nova de Torrijos, l’Associació de comerciants la Nova de Torrijos de Baix, l’Associació de Comerciants Riera Sant Miquel i l’Associació de comerciants del carrer Ramón y Cajal.

Podeu consultar totes les afectacions i restriccions per accedir a Gràcia amb vehicle en aquets enllaç.