Gràcia acull el Trofeu Sense límits amb la participació del nou equip CE Europa- ACIDH.

senselimitseuropaA partir d’aquesta temporada Gràcia compta amb un nou equip esportiu. Es tracta de l’equip especial per a persones amb intel·ligència límit -fruit de l’acord entre l’Europa i ACIDH-, que compta amb el suport de la Fundació Privada Esportiva Europa, la Federació ACELL i la UFEC, es posarà en marxa el proper mes d’octubre. L’equip serà el 34è dins l’estructura del club i el 7è dins l’estructura esportiva de l’ACIDH, que ja compta amb cinc equips de bàsquet i un de tennis taula, l’ACIDH Lluïsos de Gràcia.

El Trofeu Sense Límits es disputarà el proper dimecres 21 de setembre del 2016 a l’estadi Nou Sardenya (carrer Camèlies cantonada Sardenya) a les 18,30 hores. Es tracta d’un torneig inclusiu de Futbol 7 que enfrontarà quatre equips: el PB Special Barça, l’AA Espanyol Special, el Cagliari Calcio 07 (Sardenya) i el CE Europa-ACIDH, que actuarà com a amfitrió. Aquest torneig servirà com a presentació de  l’equip de futbol adaptat ‘Europa-ACIDH’.

El torneig comptarà amb l’actor Toni Albà que serà la veu de l’estadi i mestre de cerimònies de l’acte, al qual assistiran el  regidor del Districte de Gràcia, Eloi Badia, el president de la Fundació Privada Esportiva Europa, dr. Jesús Turró, i el president del Club Esportiu Europa, Guillaume de Bode, entre d’altres.

El trofeu ‘Sense Límits’ i la presentació de l’Europa-ACIDH volen servir per adherir-se i donar a conèixer la campanya#AixíJugo. Aquesta campanya, impulsada per la UFEC conjuntament amb 69 federacions esportives catalanes més, vol promoure una pràctica esportiva digna i en contra de la violència a l’esport a través de l’esportivitat i els valors.