Good Bye Mueblés! Hello Love Hotels!.

A PARTIR D’AVUI A EL TOT GRÀCIA ESTRENEM UNA NOVA SECCIÓ ON DESCOBRIREM LES HISTÒRIES MÉS SENSUALS, I ON L’EROTISME I GRÀCIA ES DONARAN DE LA MÀ. EN CADA NÚMERO LA MARTA MOLAS RESPONSABLE DE LA BOTIGA DE JOGUINES ERÒTIQUES AMANTIS-GRÀCIA QUE PODEU TROBAR AL CARRER TORRENT DE L’OLLA 145, SERÀ L’ENCARREGADA D’AQUESTA SECCIÓ. AVUI FEM UN FLAIXBAC EN EL TEMPS PER RECORDAR ELS ANTICS MUEBLÉS QUE TENIEM A GRÀCIA.

FOTO Hotel Mueblé web

Els amants de la sensualitat, l’erotisme i perquè no dir-ho, d’allò una mica prohibit, ens sentíem orgullosos de tenir al límit del nostre districte, allà dalt de la muntanya de Vallcarca, un mític i emblemàtic edifici com La Casita Blanca, cau d’amants, dones de mala vida luxuriosa, casanoves pedants i secrets inconfessables.

El març del 2011 l’Ajuntament posseïa La Casita via expropiació i al juny, les màquines embestien les seves parets, els finestrons sempre migclosos i La Casita, el mite, queia per convertir-se en un terreny erm, on ni les males herbes volien créixer. La Casita estava mal situada en un enclavament afectat per un Pla Urbanístic que pretén que l’Avinguda de Vallcarca acabi convertida en una avinguda ajardinada. Ejem, si és que ho veiem. Desapareixia el meublé per excel·lència i coses de la vida, una botiga de mobles vintage al barri de Gràcia, Meublé, n’aprofitava el nom. Coincidència?

Però tornem a la nostra Casita. O al terreny que l’enyora. Tres anys després, som a 2014, i l’ànima de La Casita segueix allà, entre fanals grocs cosmopolites i alguns bancs freds de ciment i plàstic que en comptades ocasions, acullen joves adolescents que comencen amb els primers petons i arrambades. I els que tenim ja una edat, i certa predilecció pel voyeurisme mai confessat, ens els mirem delectosos, com si fossin els protagonistes d’un remember de la nostra Casita, del meublé més famós de la ciutat de Barcelona. A falta d’avinguda ajardinada, bons són els petons dels més joves.

Però alerta. Amb La Casita van caure els meublés de la ciutat. Almenys, el seu nom. Qui parla de meublés avui? Ara toca parlar de Love Hotels, que amb l’anglès i l’inundació de turistes que pateix la nostra ciutat, i perquè no dir-ho, la nostra Vila, ja res no és cool sinó es pronuncia en la llengua de Shakespeare, o en la de Thatcher, tot depèn de com un respiri. Però anem al gra, què era el que ens interessava? Donar als atrevits indicacions de com arribar als Love Hotels més propers al barri.

Si no vols canviar de barri i prefereixes fer les malifetes prop de casa, el teu és l’Hotel Regàs, un altre clàssic.

Potser t’hi trobes algun dels antics clients de La Casita perquè del Regàs a La Casita només hi havia un cop de cotxe per Príncep d’Astúries. L’hotelet per a parelles ara forma part d’una cadena dels les que s’autoanomenen “Love Hotels” però l’hotel té molta història i es coneix que des de ben d’hora ja va ésser un hostal per a parelles, almenys, des dels anys 40. Situat molt aprop de Gal·la Placídia, limita amb la Barcelona de bé.

Com a bon meublé -ai, perdó! Love Hotel- ofereix màxima discreció al entrar i sortir per a gaudir d’una estància íntima; servei d’habitacions les 24 hores; televisió amb canals per a adults i una decoració, climatització i il·luminació pensada per al plaer més elegant. I desde 52 euros, tu!, que l’amor no està renyit amb la butxaca.

Si el que vols però, és allunyar-te una mica del barri però sense passar-te, et recomanem Suites Barcelona. Situades a la Rambla Catalunya, només queden a dos travesses dels Jardinets de Gràcia. És un edifici típic de l’Eixample, que discretament, disposa de recepció, sales d’espera, suites amb jacuzzi i/o amb cromoteràpia, climatització, els canals famosos de porno… i tot renovat d’enguany! I des de 20 euros l’hora! Que ens ho treuen de les mans!

I si voleu recordar La Casita i pujar muntanya amunt abans de l’spring final sobre el llit ho podeu fer tot anant cap al carrer Teodora Lamadrid, on trobareu Luxor Love House, una casa amb tota mena de petits detalls pensats per a parelletes: jacuzzis, sillons tàntrics, joguines eròtiques, olis de massatge… I també a preus assequibles. Serà com a La Casita? Doncs no. Però potser serà millor.