Gessamí Boada torna a la Vila de Gràcia amb un concert al l’Heliogàbal aquest 14 d’octubre

Després d’un estiu intens amb concerts per Catalunya, entre ells a Les Festes de Gràcia (a l’espai Pi i Maragall) i culminat amb èxit el passat dia 24 de setembre amb una actuació a les festes de La Mercè de Barcelona, la compositora i cantant Gessamí Boada torna a la Vila de Gràcia. Serà el dijous 14 d’octubre al 21:00 a l’Heliogàbal .

El disc |

Amb On Començo JoSegell Microscopi, 2020), Gessamí Boada, s’allunya del jazz amb onze noves cançons més properes a un pop amb sonoritats electròniques i de l’indie, però mantenint l’essència de cantautora que la caracteritza. Com a White Flowers (Segell Microscopi,2018) -el seu disc de debut- ha fet tàndem amb el pianista i productor Kquimi Saigi i junts, han coproduït les cançons durant mesos per trobar una nova estètica musical pròpia experimentant. Amb una veu versàtil, plena de matisos i molt expressiva, ens canta lletres profundes que parlen de canvis, de l’emergència climàtica, de l’empatia i de connectar-se amb un mateix. Per aquest àlbum compta amb les col·laboracions d’Enric Verdaguer, Alessio Arena i Elena Gadel.

A la sala del Heliogàbal, Gessamí Boada presentarà el seu format en solitari. Una de les característiques de Gessamí Boada és el fet de poder col·laborar amb altres artistes. Per aquest motiu, comptarà amb veus convidades de luxe com ho són les de Sara Pi , Anaïs Vila i Henrio (Enric Verdaguer).