Gegants, concerts, cinema a la fresca i moltes més activitats a la Festa Major del Coll de l’1 al 16 de juny de 2019

Un any més aquest dissabte 1 de juny comencen els actes de celebració de la Festa Major del Coll 2019 que duraran fins al diumenge 16 de juny. Enguany la lectura del pregó serà aquest dissabte dia 1 a les 19.30 hores al Parc de la Creueta del Coll i anirà a càrrec de la cantant de hip-hop Bittah.

A partir d’aquesta hora ja podrem gaudir de totes les activitats que ompliran els carrers i viles de Vallcarca fins al proper cap de setmana del 16 de juny. D’entre moltes de les activitats programades, destaquem la cercavila de Gegants amb els Gegants del Coll, els Gegants de la Vila de Gràcia i els tabalers de la Malèfica del Coll. També hi ha programats una tabalada i un correfoc amb diverses colles del Districte.

Per altra banda el còmic serà protagonista en aquesta festa major, per una part el Centre cívic El Coll-La Bruguera acollirà una exposició sobre el popular personatge de còmics Tintín i coincidint amb aquesta exposició els aparadors dels comerços associats a l’associació de comerciants del Coll, guarniran els seus aparadors amb portades de còmics per a retre un petit homenatge a l’Editorial Bruguera ubicada al barri.

La música tindrà espai al Fem-ho Reggae, el festival Fem-ho fàcil arriba aquest any en la seva versió més reggae. Sound system amb Moonkids composat pels productors i selectors Dub Crater, Dub Sense, JawahIngravityeLe i Aleix. Podeu consultar totes les activitats en aquesta adreça web.