Gaudeix de la Castanyada aquest 2019 a Gràcia

Aquest 31 d’octubre molts seran els que celebraran una vegada més la tradicional festa de la Castanyada, gaudint d’unes bones castanyes després del sopar per acabar-ho d’arrodonir amb els dolços dels panellets i moniatos. 

Per començar si volem gaudir d’unes bones castanyes acabades de fer al foc, com marca la tradició ens podem dirigir a una de les dues parades que trobarem al districte, una al carrer Bailén, 207, i l’altre a l’avinguda de la Riera de Cassoles, 66.

Per altra banda els Mercats Municipals també han preparat diversos actes per celebrar la castanyada, en el cas del Mercat de l’Estrella serà aquest dijous 31 d’octubre de 10.00 a 13.00 hores, en què s’obsequiarà amb una paperina de castanyes per tothom només presentant el tiquet de compra.

Al Centre Cívic el Coll la Bruguera el dijous 31 d’octubre a les 17.00 hores podrem gaudir d’un Túnel del terror organitzat pel Casal Infantil i Casal de Joves, i a les 22.00 ores començarà la Nit d’Ànimes: amb el concert de  Fuga i Las Ninyas del Corro, organitzat pel Casal de Joves.

I finalment a La Violeta de Gràcia dijous 31 a les 17.00 hores comencen diverses activitats com per exemple tallers de panellets per als més petits i grans, o a les 18.30 hores, teatre amb la Companyia Titelles Vergés representarà la funció «La castanyada», a les 19.30 hores es posarà punt final als actes de la festa amb Castanyes i moscatell per als assistents.