Focs artificials la nit de Cap d’Any a Barcelona per donar la benvinguda al 2021

Fotografia: David Ramon

La nit del 31 de desembre de 2020 la ciutat de Barcelona, donarà la benvinguda al nou any amb focs artificials que es podran veure des dels balcons i terrats de tots els barris de la ciutat. Amb l’arribada de les dotze campanades es llançaran dotze palmeres de focs d’artifici per acomiadar l’any i donar la benvinguda al nou. Aquestes dotze palmeres es seran llançades a tots els districtes de la ciutat com són: Ciutat Vella, Eixample, Sants-Montjuïc, les Corts, Sarrià-Sant Gervasi, Gràcia, Horta-Guinardó, Nou Barris, Sant Andreu i finalment Sant Martí.

I després del llançament de les palmeres coincidint amb les dotze campanades, començarà uns focs artificials que tindran una durada d’uns quinze minuts i que es llançaran des d’un punt, que no s’ha volgut fer públic, però que segons l’Ajuntament serà visible des de tota la ciutat.

Per altra banda la Guàrdia Urbana posarà en marxa un dispositiu amb mesures excepcionals a la nit del 31, amb motiu tant de la pandèmia i del toc de queda. Diferents patrulles de la Guàrdia Urbana faran diversos controls d’alcoholèmia, i de drogues, així com vetllar pel compliment del confinament nocturn que començarà a les 01.00 hores de la matinada. Us recordem que és obligatori l’ús de mascareta en la via pública i els espais a l’aire lliure.

Qui decideixi desplaçar-se amb transport públic el servei de Metro de TMB restarà obert fins a les 01.00 hores de la matinada.