Fins el 30 d’octubre Gràcia gaudeix de la 4a edició del Cicle d’Humor Gràcia Riu

Per quart any els equipaments culturals de públics del Districte de Gràcia tornen a organitzar la 4a edició del Cicle d’Humor Gràcia Riu del 16 al 30 d’octubre.  Les diferents biblioteques de Vila De Gràcia, El camp d’en Grassot i Gràcia Nova, El Coll, La Salut i Vallcarca i els Penitents així com els centres cívics se sumen aquesta iniciativa enguany també entitats privades i culturals com  són els Lluïsos de Gràcia i del Centre Moral, per promoure, encara més, tradició associativa i cultural, sempre favorable a l’expressió popular creativa, humorística i també crítica i social.

Aquest cicle pretén enriquir l’oferta cultural de Gràcia a través de l’humor universal i des de la pluralitat d’expressions culturals i artístiques. Per això cada equipament, cadascun des de la seva singularitat, ofereixen un cicle nodrit d’activitats de música, teatre, taules rodones, pallassos, exposicions, clubs de lectura i més sorpreses que ens faran reflexionar i somriure. Entre moltes de les activitats que s’hi han programa hi trobarem un les Pinzellades d’Humor Teatral el dissabte 19 a les 18.00 hores al Centre cívic La Sedeta amb entrada gratuïta, o el diumenge 20 la Mostra de peces teatrals en petit format, a les 17.30 hores a l’Espai Jove La Fontana tot i que cal reservar plaça abans. També hi trobarem espectacles de pallassos, concerts de rumba, i dues exposicions: «Persianes de Gràcia» una mirada a l’art que ens podem trobar a peu de carrer, fins al 31 d’octubre a La Violeta de Gràcia, i «60 anys d’Astèrix: homenatge a una llegenda», fins al 2 de novembre Centre cívic El Coll – La Bruguera. Podeu consultar tota la programació en aquesta web.

Qui impulsa la iniciativa d’aquest cicle és Taula d’Equipaments de Cultura de Gràcia, que està integrada pels dos Centres Cívics (El Coll-Bruguera i La Sedeta), les tres biblioteques del Districte (Jaume Fuster, Vila de Gràcia i Penitents-Ma. Antonieta Cot i Miralpeix), el Centre Artesà Tradicionàrius, La Fontana, la Violeta i el Refugi Antiaeri de plaça del Diamant i la Finca de Sant Salvador).