Fins al 20 de gener del 2018 Clic Lab ens proposa l’exposició «Indicis d’Emocions» de Gal·la Uriol.

El passat 29 de desembre de 2017 es va inaugurar l’exposició «Indicis d’Emocions» de Gal·la Uriol, que podeu veure fins al proper 20 de gener de 2018 a les instal·lacions de Clic Lab al carrer de la llibertat núm 11, 08012 Barcelona. 

Gal·la Uriol Jané ens presenta una selecció dels treballs que ha fet sobre paper durant els últims dos anys. En aquests treballs l’artista incorpora un nou element al seu llenguatge heterogeni a mig camí entre l’abstracció pura i la representació més o menys fotogràfica del nostre món. Aquest element és el signe entès com a indici. Aquestes petjades que creen estructures i relacions en l’espai fonen el significant i el significat de manera natural, desapareixent així la intencionalitat narrativa de les formes. Ens trobem davant una abstracció orgànica, unes composicions executades amb les marques que deixen sobre el paper algunes parts del cos de l’artista untades amb pintura.

El cos ha estat un dels temes centrals del pensament i de l’art del segle XX s’ha intentat explicar de diverses maneres però segueix essent un misteri, s’ha representat, s’ha disseccionat, s’ha maltractat, s’ha sentit i dilatat, s’ha contemplat, habitat, reconegut les seves memòries viscudes individualment o heretades, sexualitzat, desmaterialitzat…

Gal·la Uriol Jané, ens convida a part de contemplar el treball que ha desenvolupat aquest últims anys al voltant d’aquests temes aquí esbossats a realitzar un happening artístic i crear conjuntament una pintura amb les nostres cossos.