Fins a l’1 de gener de 2018, participa del sorteig de La Gran Panera de Nadal del TOT.

Els productes i serveis que omplen la panera del TOT.

A partir de l’1 de desembre i fins al 2 de gener torna una segona edició del concurs de La Gran Panera de Nadal del TOT Gràcia. La primera edició es va dur a terme el 2015 i enguany la direcció de la revista ha volgut tornar a aposar en marxar el sorteig. Dins de la campanya engegada pel TOT Gràcia «Comerç local, comerç com cal», arriba amb aquest sorteig una de les accions més esperades per als nostres lectors.

Durant aquestes les festes un total de catorze empreses ens aniran descobrint els productes i serveis que té la nostra panera. Recordeu que per participar tan sols heu d’omplir la butlleta que trobareu a la revista del TOT Gràcia número 05 als comerços habituals, i dipositar-la a l’urna que trobareu a La Casa dels Contes al carrer Ramón y Cajal 35 de Barcelona. Si voleu també, podreu participar a través de la butlleta electrònica que trobareu en aquesta mateixa pàgina. Entre tots els correus electrònics rebuts el dia 2 de gener de 2018 farem el sorteig, i una sola persona serà la guanyadora de la panera. A participar i molta sort!

Empreses col·laboradores |

Goccia Verde, PQNO, Cinemes Texas, Végere, La Casa dels Contes, Romakuruma Suzuki, Sabes una Cosa, El Recó, Pastisseria Carrió, Taverna El Glop, Teatre escola i sala Porta 4, Tiempo de Caramelos, Nota79 i Granja Armengol.