Finalment no es podrà veure el partit del play-off d’ascens de l’Europa al carrer

Des de fa dies que els graciencs es pregunten com podran veure el partit d’ascens a Segona B que disputarà el Club Esportiu Europa diumenge 19 de juliol a les 20.00 hores contra el Terrassa Futbol Club, que es jugarà al camp de futbol municipal de Badalona.

D’entrada el club escapulat havia estat treballant per a poder una retransmissió en pantalla gran al carrer, ja que condicionats per la situació sanitària el partit s’haurà de jugar a porta tancada sense que els aficionats puguin seguir l’esdeveniment des del terreny de joc. Segons informa el club en un comunicat que ha publicat a les seves xarxes socials «El club ha estat negociant amb l’Ajuntament de Gràcia a nivell logístic i l’empresa Footters, propietària dels drets d’emissió per TV de la promoció d’ascens, a nivell legal. No obstant, aquesta última no ha concedit permís per a fer una projecció a l’aire lliure i en pantalla gegant. Malgrat haver intentat poder realitzar la retransmissió a l’aire lliure fins al darrer moment, l’Europa lamenta no poder oferir aquesta opció de retransmissió a la seva afició. Com a alternativa, el club ha arribat a un acord amb l’Espai Bar La Violeta per a poder veure el partit a les seves instal·lacions«.

Així només un total de 500 socis i amb reserva prèvia podran veure el partit en directe a l’Espai del Bar de La Violeta. Qui estigui interessat pot trobar més informació en aquesta pàgina web.